Ulefone S8 la doar 375 de lei

Noul smartphone de buget din portofoliul celor de la Ulefone se intituleaza S8 iar terminalul este disponibil spre comercializare in Romania si poate fi achizitionat acum la doar 375 de lei.

Ulefone S8 dispune de procesorul quad-core MediaTek MTK6580 tactat la 1.3 GHz, GPU Mali-400 MP2, 1 GB de memorie RAM si 8 GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD.

Camera foto principala este duala si dispune de 13 MP + 5 MP(ambele sunt cu interpolare), sunt dotate cu senzor CMOS BSI si flash LED dual-tone iar camera foto secundara dispune de 5 MP.

Ulefone S8 este echipat cu un display IPS bezel-less care masoara 5.3 inch in diagonala, ruleaza la rezolutia de 1280 x 720 pixeli si este protejat cu sticla 2.5D.

Carcasa acestui smartphone este realizata in totalitate dintr-o combinatie de aluminiu si policarbonat iar terminalul se pare ca sta destul de bine si la capitolul finisaje.

Ulefone S8 este un smartphone dual-sim(nano + nano/microSD), compatibil 3G si dispune de: WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0 si GPS iar terminalul este dotat cu senzor de amprente.

Noul smartphone din portofoliul celor de la Ulefone are 9.2 mm grosime, este dotat cu un acumulator de 3.000 mAh iar terminalul ruleaza versiunea de android 7.0 Nougat.

Ulefone S8 este disponibil  deja spre comercializare si poate fi achizitionat prin intermediul iHunt.ro la doar 375 de lei iar oferta completa este disponibila aici.

Va reamintim si faptul ca smartphone-ul AllCall Rio poate fi achizitionat acum tot la 375 de lei iar detaliile complete sunt disponibile aici.

Nu uita să dai share. Mulțumim! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *