Blog ITHOT.RO

Ulefone S10 Pro este disponibil la un preț extrem de bun iar terminalul are Face Unlock și cameră foto duală

Ulefone S10 Pro este unul dintre cele mai interesante  smartphone-uri de buget iar terminalul se afla in promotie acum si poate fi achizitionat la doar 368 de lei.
Smartphone-ul Ulefone S10 Pro dispune de procesorul quad-core MediaTek MT6739, GPU Mali G71-MP2, 2GB de memorie RAM si 16 de GB spatiu de stocare intern care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD.

Camera foto principala este duala si dispune de 16MP + 5MP, este dotata cu PDAF si flash LED iar camera foto secundara dispune de 8MP si este dotata cu lentile wide.

Ulefone S10 Pro are un display IPS FullView in format 18:9, care masoara 5.7inci in diagonala si ruleaza la rezolutia de 1440 x 720 de pixeli.

Carcasa acestui smartphone este realizata in totalitate din aluminiu iar terminalul pare sa stea destul de bine si la capitolul finisaje.

Ulefone S10 Pro este un smartphone dual-sim, compatibil 4G/LTE si dispune de: Wi-Fi b/g/n, Bluetooth 4.2 si GPS cu A-GPS iar terminalul este dotat cu senzor de amprente si cu Face ID.

Noul smartphone din portofoliul celor de la Ulefone este echipat cel mai probabil cu un acumulator de 3.350 mAh care dispune de tehnologia quick charging iar terminalul ruleaza versiunea de android 8.1 Oreo.

Smartphone-ul Ulefone S10 Pro se afla in promotie acum si poate fi achizitionat la doar 368 de lei iar oferta completa este disponibila aici.

Lasă un comentariu