ITHOT.RO | Reziliere contract Telekom

UHANS i8 este echipat cu procesor octa-core, 4 GB de RAM, display HD+ și cameră foto duală, la 650 de lei

UHANS i8 este un alt smartphone care detine un raport excelent intre pret si specificatii iar terminalul se afla in promotie pe gearbest.com si poate fi achizitionat acum la un pret excelent.

Smartphone-ul UHANS i8 dispune de procesorul octa-core MediaTek MT6750T tactat la 1.5 GHz, GPU Mali-T860, 4 GB de memorie RAM si 64 de GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD.

Camera  foto principala este duala si dispune de 13 MP + 2 MP, este dotata cu PDAF si flash LED dual-tone iar camera foto secundara dispune de 8 MP si este dotata cu tehnologia de recunoastere faciala, celebra FACE ID.

UHANS i8 este echipat cu un display IPS FullView in format 18:9 iar acesta masoara 5.7 inch in diagonala si ruleaza la rezolutia de 1440×720 pixeli.

Carcasa acestui smartphone este realizata in totalitate dintr-o combinatie de aluminiu si policarbonat iar terminalul pare sa stea destul de bine si la capitolul finisaje.

UHANS i8 este un smartphone dual-sim, compatibil 4G/VoLTE si dispune de: WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0 si GPS CU A-GPS iar terminalul este dotata cu senzor de amprente.

Noul smartphone din portofoliul celor de la UHANS este echipat cu un acumulator de 3.500 mAh iar terminalul ruleaza versiunea de android 7.0 Nougat.

UHANS i8 se afla in promotie acum si poate fi achizitionat prin intermediul gearbest.com la doar 170 de dolari (650 de lei + TVA) iar oferta completa este disponibila aici.

Va reamintim si faptul ca smartphone-ul Xiaomi Redmi 5 poate fi achizitionat acum la un pret foarte bun iar detaliile complete sunt disponibile aici.

Lasă un comentariu