Termeni si conditii

Pentru utilizarea in cele mai bune conditii a blogului ithot.ro va recomandam sa parcurgeti cu atentie Termenii si Conditiile. In cazul in care nu sunteti de acord cu Termenii si Conditiile de mai jos, va recomandam sa nu utilizati blogul ithot.ro.

 1. Toate link-urile existente referitoare la alte site-uri nu sunt verificate in continutul lor in totalitate, accesul la site-uri facandu-se pe riscul dvs.
 2. Continutul acestui blog are scop informational pentru uz personal si nu poate fi copiat, reprodus, transmis fara a solicita acordul in scris al titularului.
 3. Materialele prezentate pe blogul ithot.ro sunt strict informative
 4. Orice tentativa de acces neautorizat la site si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente.
 5. Sunteti de acord si acceptati  fara nicio notificare prealabila ca administratorul domeniului poate sau adauga orice informatie pe site sau intrerupe orice activitate fara o notificare prealabila.
 6. Administratorul isi rezerva dreptul de a suspenda temporar sau desfiinta acest blog fara o notificare prealabila a utilizatorilor sau de a modifica/sterge orice articol sau tutorial prezent pe acest blog.
 7.  Blogul ithot.ro nu isi asuma nicio responsabilitate in cazul in care site-ul nu poate fi accesat de catre utilizatori pe o perioada nelimitata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.
 8. Administratorul nu este responsabil in fata niciunei persoane sau companii care foloseste sau se bazeaza pe informatiile sau comentariile neconforme continute de acest site.
 9. – Administratorul nu este responsabil pentru orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site.
 10. Cateva din materialele publicate pe acest blog au sursa de inspiratie continutul rezultatatelor generate de motoare de cautare sau al altor site-uri. In cazul in care identificati articole ce incalca legile din Romania cu privire la copyright,putem fi contactati prin intermediul adresei de mail [email protected]
 11. Blogul ithot.ro contine link-uri catre alte site-uri care nu sunt sub proprietatea ithot.ro si pentru care blogul nostru nu isi asuma nicio responsabilitate referitor la informatiile continute sau politica acestora.
 12. Utilizatorul este de acord ca prin accesarea  blogului ithot.ro sa-si asume orice risc care poate surveni.
 13. Administratorul nu este responsabil de acuratetea sau de complexitatea continutului acestui site.
 14. – Blogul ithot.ro nu-si asuma nici-o responsabilitate pentru lipsa de acuratete a continutului, greseli sau erori editoriale.
 15. Prin utilizarea acestui blog sunteti de acord si ati luat la cunostinta termenii si conditiile prezentate in aceasta pagina.
 16. Modificarile aduse continutului acestui website sunt interzise.
 17. Sunt interzise comentariile cu caracter obscen, rasist si discriminatoriu.Acest tip de comentarii vor fi indepartate imediat iar autorul lor va fi banat pe baza adresei de IP.