OLX.ro și țeapa cu iPhone 11 Pro Max

Traversam vremuri dificile iar o multime de compatrioti “inventivi” sunt croiti sa faca bani din tepe date in mediul online sau offline si culmea este ca mai sunt naivi care pica in plasa acestora. Astazi o sa vedeti cu si-a furat-o Razvan de la 99Vehicle atunci cand si-a dorit mult prea tare sa isi achizitoneze un alt model de AIFON, in speta este vorba despre iPhone 11 Pro Max.

Urmariti cu mare atentie videoclipul de mai jos ca sa va dati seama cum Razvan s-a dus dupa fenta si a fost inselat atat prin intermediul celor de la OLX, cat si prin intermediul celebrului magazin online…..Quickmobile.

Practic infractorul de pe olx i-a solicitat sa-i vireze un avans in cont dupa ce Razvan s-a dus dupa fenta si a crezut “povestioara” spusa de vanzator iar conform acesteia telefonul era achizitionat pe firma si trebuia scos din “gestiune” + costurile de transport platite in avans. Asadar mare atentie la acest nou mod de “operare”, prin intermediul caruia puteti ramane rapid fara sume consistente. Nu are sens sa-i dati vanzatorului vreun avans iar de fiecare data solicitati ca plata sa se efectueze ramburs si neaparat expeditia sa aiba activa optiunea cu deschiderea coletului la livrare.

In acest mod va puteti asigura de faptul ca ati receptionat produsul comandat si ca este conform intelegerii avute in prealabil iar acesta este singurul mod prin intermediul caruia puteti evita intr-un mod elegant tepele de acest gen.

Paguba lui Razvan este minora dar nu uitati de faptul ca pe olx.ro se dau tepe mult mai mari, de ordinul zecilor de mii de Euro, iar pt mai multe detalii accesati acest link.

Desigur ca Razvan nu s-a lasat descurajat de teapa luata pe OLX si a continuat sa isi caute aifonu’ mult dorit pe net iar cei de la Quickmobile erau singurii care il aveau in stoc. Desigur ca a plasat rapid comanda iar in urmatoarea zi a fost livrat produsul, cand a constatat cu stupoare faptul ca a receptionat un produs utilizat. Practic a primit un iPhone 11 Pro Max reconditionat in conditiile in care el achitase cei 5.200 de lei pt un produs nou, asadar uite ca inestimabilii de la Quickmobile nu se dezmint si continua cu astfel de șușe.

Ideal este sa evitati achizitionarea produselor dorite de la magazinele online care sunt “renumite” pentru tepele pe care le dau iar printre acestea se afla Quickmobile.ro, Cel.ro, Domo.ro, iHunt.ro, Allview.ro etc. Nu va lasati orbiti de preturile derizorii pe care le tot promoveaza si care in realitate ascund o multime de neajunsuri, in speta este vorba despre servicii de slaba calitate, produse resigilate vandute la pret de produs nou, garantii refuzate pe motive aberante etc.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata