Telekom va pleca din România

Update 2: Telekom nu va pleca din Romania prea curand deoarece realizeaza venituri consistente la noi si mai mult decat atat au datorii astronomice la stat, asadar inestimabilul operator va continua sa “opereze” in acelasi mod abuziv pe piata de profil. Nu va lasati pacaliti de ofertele mincinoase ale acestora si retineti faptul ca puteti rezilia contractele oricand daca urmati procedura disponibila pe blog.

Update 1: Conform celor mai recente informatii se pare ca inestimabilul operator a intrat oficial in “reorganizare” iar din data de 1 iulie 2017 va concedia o mare parte dintre angajati. Cei de la Telekom sustin momentan faptul ca este vorba de “eficientizarea activitatii” dar realitatea este cu totul alta iar toate detaliile sunt disponibile mai jos.

Iata ca zvonurile care aparusera la finalul anului trecut se confirma iar inestimabilul operator Telekom se pregateste intens ca sa plece cat mai curand din Romania.

Asadar abia acum se explica disponibilitatea acestora de a rezilia contractele clientilor pe cale amiabila si fara costuri suplimentare, chiar si atunci cand abonatii au beneficiat de terminale subventionate iar pentru detalii accesati acest link.

Deutsche Telekom este principalul actionar al celor de la Telekom Romania(prin intermediul grupului elen OTE) iar de ceva timp acestia sunt in discutii cu 2 dintre cei mai importanti operatori de pe piata noastra, in speta Orange si celebrul RCS & RDS/Digi Mobil.

Cei de la Orange doresc sa preia reteaua de telefonie fixa deoarece acestia au un parteneriat cu Telekom prin intermediul caruia le ofera acces la reteaua 4G/LTE si doresc sa continue dezvoltarea in aceasta directie.

Inestimabilul operator RDS & RCS/Digi Mobil este interesat de preluarea retelei mobile, dat fiind faptul ca au “subtilizat” pana acum o mare parte din clientii Telekom si sunt interesati sa isi dezvolte cat mai mult reteaua, care “sufera” extrem de tare acum la capitolul acoperire.

Asadar sunt sanse extrem de mari ca abonatii Telekom sa ajunga in “ograda” celor de la Digi Mobil daca discutiile se vor concretiza in perioada urmatoare.

Cei de la Telekom sunt prezenti in Romania inca din anul 2014(data la care au preluat Romtelecom şi Cosmote România) dar din pacate nu au reusit sa tina pasul cu concurenta iar acum sunt nevoiti sa paraseasca aceasta piata.

Conform unor zvonuri se pare ca vanzarea activelor Telekom ar depasi pragul de 1 miliard de Euro iar aceasta suma poate varia in functie de parametrii tranzactiei.

Va reamintim si faptul ca regasiti pe blog procedurile care trebuiesc urmate pentru a rezilia contractele cu Vodafone, TelekomOrange, RDS & RCS si UPC iar pentru detalii accesati acest link. Nu uitati sa parcurgeti si sectiunea de comentarii aferente acestor articole iar daca aveti nelamuriri va pot raspunde cu mare drag.

Via: capital.ro

Nu uita să dai share. Mulțumim! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *