SuperD D1 are 3GB de RAM

SuperD D1 este un alt smartphone care detine un raport excelent intre pret si specificatii iar terminalul poate fi achizitionat acum din Romania, la doar 550 de lei.

Smartphone-ul SuperD D1 dispune de procesorul octa-core Mediatek MT6750T tactat la 1.5 GHz, GPU Mali-T860, 3 GB de memorie RAM si 32 de GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD.

Camera foto principala dispune de 13MP, este dotata cu senzor CMOS si flash LED iar camera foto secundara este duala, dispune de 8MP + 2MP si sunt dotate cu lentile wide.

SuperD D1 este echipat cu un display IPS care masoara 5.5 inch in diagonala si ruleaza la rezolutia de 1280 x 720 de pixeli.

Carcasa este realizata in totalitate dintr-o combinatie de aluminiu si sticla iar terminalul nu sta rau nici la capitolul finisaje.

SuperD D1 este un smartphone dual-sim(nano + nano), compatibil 4G/LTE si dispune de: WiFi 802.11 a/b/g/n (dual-band), Bluetooth 4.1 si GPS iar terminalul este dotat cu senzor de amprente.

Acest smartphone are 8.9mm grosime, este echipat cu un acumulator de 3.000mAh iar terminalul ruleaza versiunea de android 6.0 Marshmallow.

Smartphone-ul SuperD D1 se afla in promotie acum si poate fi achizitionat prin intermediul iHunt.ro la doar 550 de lei iar oferta completa este disponibila aici.

Nu uitati nici de faptul ca smartphone-ul Cubot Magic poate fi cumparat acum la doar 380 de lei iar pentru detalii accesati acest link.

Nu uita să dai share. Mulțumim! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *