Sony Xperia XA2 Ultra este dotat cu procesorul Snapdragon 630, 4 GB de RAM, cameră selfie duală și Oreo

Sony a lansat mai multe terminale interesante in cadrul evenimentului CES 2018 iar acestea fac parte din gama Xperia si poarta numele de XA2 Ultra, Xperia XA2 & Xperia L2.

La momentul respectiv producatorul a “omis” sa ne comunice si preturile de comercializare ale acestora iar abia acum acestea au fost dezvaluite, odata ce sunt disponibile deja spre comercializare in Statele Unite si in Marea Britanie.

Va reamintim faptul ca smartphone-ul Sony Xperia XA2 Ultra dispune de procesorul octa-core Qualcomm Snapdragon 630 fabricat pe tehnologia de 14 nm si tactat la 2.2 GHz, GPU Adreno 508, 4 GB de memorie RAM si sunt disponibile variante de 32 de GB si respectiv 64 de GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD.

Camera foto principala dispune de 23 MP, este dotata cu senzor Exmos RS, stabilizare optica, PDAF si flash LED dual-tone iar camera foto secundara este duala si dispune de 16 MP + 8 MP, este dotata cu senzor Exmos RS, OIS si lentile wide.

Sony Xperia XA2 Ultra este echipat cu un display IPS LCD in format 16:9 iar acesta masoara 6 inch in diagonala si ruleaza la rezolutia de 1920 x 1080 pixeli.

Carcasa acestui smartphone este realizata in totalitate dintr-o combinatie de materiale premium, in speta aluminiu si sticla iar terminalul adopta acelasi design “retro” precum al modelelor anterioare.

Sony Xperia XA2 Ultra va fi disponibil atat in varianta single-sim, cat si in varianta dual-sim iar ambele sunt compatibile 4G/VoLTE si dispun de: WiFi 802.11 ac (2.4GHz si 5GHz) MIMO, Bluetooth 5 LE, GPS cu GLONASS si NFC iar terminalul este dotat cu port USB Type-C si cu senzor de amprente.

Noul smartphone din portofoliul celor de la Sony are 9.5 mm grosime, este echipat cu un acumulator de 3.580 mAh care va dispune de tehnologia Quick Charging 3.0 iar terminalul ruleaza versiunea de android 8.0 Oreo.

Sony Xperia XA2 Ultra va fi disponibil curand spre comercializare si la nivel global, in mai multe variante de culoare iar terminalul va putea fi achizitionat la aproximativ 450 de dolari.

Smartphone-ul Sony Xperia XA2 va putea fi achizitionat la 350 de dolari iar specificatiile complete ale terminalului sunt disponibile aici.

Modelul cel mai modest, Sony Xperia L2 va putea fi achizitionat la aproximativ 250 de dolari iar detaliile complete sunt disponibile aici.

Lasa un comentariu prin intermediul formularului de mai jos!