Samsung pregateste lansarea unui smartphone pliabil

Cei de la Samsung pregatesc lansarea unui smartphone extrem de interesant iar terminalul se evidentiaza prin intermediul faptului ca are doua display-urile pliabile.

Mai exact terminalul vine echipat cu doua display-uri S-AMOLED ale caror dimensiuni sunt generoase iar sistemul de pliere le permite sa se deschida precum o carte, putand fi utilizat in mai multe moduri.

Acest smartphone poate fi admirat acum in primele imagini reale si dupa cum puteti vedea arata destul de bine dar ramane de vazut si cat de util este in viata de zi cu zi.

Terminalul poarta numele de cod SM-G929-F iar momentan nu exista detalii cu privire la specificatiile hardware ale acestuia dar vom reveni cu un update la momentul oportun.

Va remaintim si faptul ca Samsung pregateste si lansarea noului phablet din portfoliul iar terminalul poarta numele de Galaxy Note 9 si dispune de specificatii hardware de top.

Conform celor mai recente informatii se pare ca phablet-ul Galaxy Note 9 va dispune de procesorul octa-core Qualcomm Snapdragon 845 tactat 2.8 GHz, GPU Adreno 630, vor fi disponibile variante dotate cu 6 GB de memorie RAM/64GB/128 de GB spatiu de stocare intern si variante echipate cu 8 GB de memorie RAM/128GB/256GB si respectiv 512GB spatiu de stocare intern.

Bineinteles ca spatiul de stocare va putea fi extins in toate variantele prin intermediul slotului de card microSD, cu maxim 2TB iar pentru mai multe detalii accesati acest link.

Via: slashleaks.com

Nu uita să dai share. Mulțumim! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *