Samsung Galaxy S6 si S6 Edge au un pret special la eMAG

eMAG a dat stratul unei noi campanii de reduceri masive, care se intituleaza extrem de sugestiv “Primavara cadourilor” iar din aceasta campanie fac parte mii de produse.

eMAG-primavara-cadourilor-2016

Ne-au atras atentia smartphone-urile Samsung, care fac parte din gama Galaxy si pot fi achizitionate acum la pret special.

Samsung-Galaxy-S6-Edge-12

 • Samsung GALAXY S6 in varianta de 32 GB, poate fi achizitionat la pretul de 2.200 lei iar cumparatorii primesc un cadou la alegere, in speta: o folie de sticla pentru protectie display sau un acumulator extern, a carui capacitate este de 2.000 mAh.

Samsung-Galaxy-S6-Edge-11

 • Samsung GALAXY S6 Edge in varianta de 32 GB, poate fi achizitionat la pretul de 2.700 lei iar cumparatorii vor receptiona cadou un acumulator extern E-Boda.
 • Samsung Galaxy J5 beneficiaza si el de un discount consistent si poate fi achizitionat la pretul de 770 lei iar cumparatorii vor primi cadou un acumulator extern E-Boda.

Galaxy-J5-2015

 • Samsung I9301i GALAXY S3 Neo in varianta de 16 GB, poate fi achizitionat la pretul de 650 lei si este disponibil in mai multe variante de culoare.

Pe langa aceste terminale mai avem cateva recomandari pentru voi, care beneficiaza de reduceri consistente:

 • Allview X2 Soul Mini in varianta de 16 GB, poate fi achizitionat la pretul de 590 lei iar cumparatorii vor receptiona cadou un acumulator extern E-Boda.
 • Huawei Y600 este un smartphone de buget si poate fi achizitionat acum prin intermediul eMAG la pretul de 300 lei.
 • ASUS ZenFone Max in varianta de 16 GB, poate fi achizitionat acum la pretul de 730 lei iar fericitii cumparatori vor receptiona cadou acelasi acumulator extern E-Boda.

Asus-Zenfone-Max-6

 • Huawei GX8 in varianta de 32 GB, poate fi achizitionat la pretul de 1.300 lei iar cumparatorii vor primi cadou o bretara de fitness Band B0.

Acum nu ne ramane decat sa va uram spor la shopping!

Nu uita să dai share. Mulțumim! 🙂

6 comentarii la „Samsung Galaxy S6 si S6 Edge au un pret special la eMAG”

  1. Probabil ca din data de 6 martie se vor efectua primele livrari.
   Asteptam si cateva impresii dupa cateva zile de utilizare ale terminalului!

 1. Hai ca a inceput si eMAG sa-i copieze pe astia de la Altex, mai au sa organizeze black friday saptamanal si sunt pe aceeasi linie.Pacat….

 2. Am comandat la ei S7 Edge si sper sa-l primesc curand impreuna cu Gear VR.
  Aveti idee daca vor primi toti acest cadou sau numai o parte?
  Multumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

eMAG primavara cadourilor 1