Samsung Galaxy S10 vine cu 8GB RAM

Iata ca periodic apar infomatii noi cu privire la viitoarele flagship-uri ale celor de la Samsung iar de aceasta data aflam faptul ca vor fi echipate cu 3 camere foto principale.

Noile flagship-uri ale celor de la Samsung vor fi primele smartphone-uri din lume care dispun de noile procesore Octa-Core Qualcomm Snapdragon 855, fabricate pe tehnologia de 7nm iar acestea sunt secondate de catre 8GB de memorie RAM si spatiul de stocare intern va fi de 128/1256 de GB si respectiv 512 GB(UFS 2.1).

Camera foto principala va fi tripla si va dispune de 12MP(f1.5/2.4) + 13MP(f1.9) + 16MP(f2.4), va fi dotata cu senzori Sony, OIS, PDAF si flash LED dual-tone iar camera foto secundara va fi duala si dispune de 12MP + 5MP(doar pentru modelul Galaxy S10+).

Samsung Galaxy S10 va fi echipat cu un superb display Infinity S-AMOLED iar acesta va masura cel mai probabil 6.2inci in diagonala, va rula la rezolutie 2K si va fi protejat cu sticla Corning Gorilla Glass 6.

Varianta Galaxy S10+ va fi dotata cu un display ceva mai generos iar acesta va masura 6.44inci in diagonala si va rula tot la rezolutie 2K.

Carcasele noilor flagship-uri Samsung va fi realizata in totalitate dintr-o combinatie de aluminiu si sticla iar terminalele vor poseda certificarea IP68, asadar vor rezista cu brio la contactul cu apa si praful.

Atat Galaxy S10 cat si Galaxy S10+ va fi disponibil atat in varianta single-sim, cat si in varianta dual-sim iar ambele vor fi compatibile 4G/VoLTE si vor dispune de: Wi-Fi 802.11ac (2.4 si 5GHz), VHT80 MU-MIMO, Bluetooth v5.0 LE, GPS cu GLONASS, NFC si MST iar terminalele vor fi echipatw cu port USB Type-C3.1, scanner pentru iris si senzorii de amprente vor fi inclusi in display.

Noile flagship-uri ale celor de la Samsung vor fi echipate cel mai probabil cu un acumulator de 3.500mAh/3,800mAh care va dispune de tehnologiile fast charging si wireless charging iar terminalele vor rula cea mai recenta versiune de android.

Smartphone-urile Samsung Galaxy S10 si Galaxy S10+ vor fi lansate in prima parte a anului viitor iar terminalele vor fi disponibile spre comercializare in mai multe variante de culoare si vor putea fi achizitionate la aproximativ 950-1.050 de dolari in varianta de baza.

(Via)

Nu uita să dai share. Mulțumim! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *