Samsung Galaxy S10 disponibil în patru variante

Periodic apar noi informatii cu privire la urmatoarele flagship-uri ale celor de la Samsung iar acum aflam faptul ca terminalele vor fi disponibile in 4 configuratii.

Cele patru configuratii poarta urmatoarele nume: Galaxy S10, Galaxy S10 Plus, Galaxy S10X si Galaxy S10X 5G iar toate sunt identice ca design si diferentele intervin doar la nivel de specificatii hardware.

Noile flagship-uri ale celor de la Samsung vor fi primele smartphone-uri din lume care dispun de noile procesore Octa-Core Qualcomm Snapdragon 855, fabricate pe tehnologia de 7nm iar acestea sunt secondate de catre 8GB de memorie RAM, 10GB de memorie RAM si respectiv 12GB spatiu de stocare intern iar spatiul de stocare intern va fi de 128/256 de GB si respectiv 512 GB(UFS 2.1).

Camera foto principala va fi tripla si va dispune de 12MP(f1.5/2.4) + 13MP(f1.9) + 16MP(f2.4), va fi dotata cu senzori Sony, OIS, PDAF si flash LED dual-tone iar camera foto secundara va fi duala si dispune de 12MP + 5MP(doar pentru modelul Galaxy S10+).

Cele trei configuratii de Samsung Galaxy S10 vor fi echipate cu display-uri S-AMOLED Infinity iar acestea vor masura 5.8inci/6.4inci in diagonala(in functie de model), vor rula la rezolutie QuadHD si vor fi protejate cu sticla Corning Gorilla Glass 6.

Carcasele noilor flagship-uri Samsung va fi realizata in totalitate dintr-o combinatie de aluminiu si sticla iar terminalele vor poseda certificarea IP68, asadar vor rezista cu brio la contactul cu apa si praful.

Toate configuratiile de Galaxy S10 vor fi disponibile atat in varianta single-sim, cat si in variante dual-sim iar toate vor fi compatibile 4G/VoLTE si vor dispune de: Wi-Fi 802.11ac (2.4 si 5GHz), VHT80 MU-MIMO, Bluetooth v5.0 LE, GPS cu GLONASS, NFC si MST iar terminalele vor fi echipatw cu port USB Type-C3.1, scanner pentru iris si senzorii de amprente vor fi inclusi in display.

Noile flagship-uri ale celor de la Samsung vor fi echipate cel mai probabil cu un acumulator de 3.500mAh/3,800mAh care va dispune de tehnologiile fast charging si wireless charging iar terminalele vor rula cea mai recenta versiune de android.

Noile flagship-uri ale celor de la Samsung vor fi lansate la inceputul anului viitor iar terminalele vor fi disponibile spre comercializare in mai multe variante de culoare si preturile vor varia intre 950 si 1.250 de dolari in functie de configuratia aleasa.

Nu uita să dai share. Mulțumim! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *