Samsung Galaxy S10 are camere selfie duală

Samsung pregateste deja lansarea noilor flagship-uri iar terminalele poarta numele de cod Beyond 0 & Beyond 1 si ambele vor fi cu siguranta terminale etalon ale anului viitor.

Conform celor mai recente informatii se pare ca noile flagship-uri ale celor de la Samsung vor fi primele smartphone-uri din lume care vor fi echipate cu noul procesor Octa-Core Qualcomm Snapdragon 855 care este fabricat pe tehnologia de 7nm iar acesta va fi secondat de catre 8GB de memorie RAM si spatiul de stocare intern va fi de 128/1256 de GB si respectiv 512 GB(UFS 2.1).

Camera foto principala va fi tripla si va dispune de 12MP + 12MP + 16MP, va fi dotata cu senzori Sony, OIS, PDAF si flash LED dual-tone iar camera foto secundara va fi duala si dispune de 12MP + 5MP(doar pentru modelul Galaxy S10+).

Samsung Galaxy S10 va fi echipat cu un superb display Infinity S-AMOLED iar acesta va masura cel mai probabil 6.2inci in diagonala, va rula la rezolutie 2K si va fi protejat cu sticla Corning Gorilla Glass 6.

Varianta Galaxy S10+ va fi dotata cu un display ceva mai generos iar acesta va masura 6.44inci in diagonala si va rula tot la rezolutie 2K.

Carcasele noilor flagship-uri Samsung va fi realizata in totalitate dintr-o combinatie de aluminiu si sticla iar terminalele vor poseda certificarea IP68, asadar vor rezista cu brio la contactul cu apa si praful.

Atat Galaxy S10 cat si Galaxy S10+ va fi disponibil atat in varianta single-sim, cat si in varianta dual-sim iar ambele vor fi compatibile 4G/VoLTE si vor dispune de: Wi-Fi 802.11ac (2.4 si 5GHz), VHT80 MU-MIMO, Bluetooth v5.0 LE, GPS cu GLONASS, NFC si MST iar terminalele vor fi echipatw cu port USB Type-C3.1, scanner pentru iris si senzorii de amprente vor fi inclusi in display.

Noile flagship-uri ale celor de la Samsung vor fi echipate cel mai probabil cu un acumulator de 3.500mAh/3,800mAh care va dispune de tehnologiile fast charging si wireless charging iar terminalele vor rula cea mai recenta versiune de android.

Samsung Galaxy S10 si Galaxy S10+ vor fi lansate in primul trimestru al anului viitor iar terminalele vor fi disponibile spre comercializare in mai multe variante de culoare si vor putea fi achizitionate la aproximativ 950 de dolari in varianta de baza.

Nu uita să dai share. Mulțumim! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *