ITHOT: Știri din IT & C

Samsung Galaxy J2 Prime+ dispune de procesorul quad-core MTK 6737, Marshmallow și 2 GB de RAM

Un retailer care activeaza in Rusia a listat spre comercializare un nou smartphone Samsung iar terminalul poarta numele de Galaxy J2 Prime si are urmatorul nume de cod SM-G532F.

Samsung Galaxy J2 Galaxy Core Prime 4G Samsung - Samsung Galaxy J2 Prime+ dispune de procesorul quad-core MTK 6737, Marshmallow și 2 GB de RAM

Specificatiile acestui smartphone si-au facut aparitia si in testul de tip benckmark Antutu iar terminalul dispune de un hardware modest.

GGP B - Samsung Galaxy J2 Prime+ dispune de procesorul quad-core MTK 6737, Marshmallow și 2 GB de RAM

Samsung Galaxy J2 Prime este echipat cu procesorul quad-core Mediatek MT6737T tactat la 1.4 GHz, GPU Mali T720 , 2 GB de memorie RAM si 8 GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD, cu maxim 64 de GB.

Camera foto principala dispune de 8 MP, este dotata cu auto-focus si flash LED iar camera foto secundara dispune de 5 MP.

Samsung Galaxy J2 Prime are un display IPS care masoara 5 inch in diagonala si ruleaza la rezolutia modesta de doar 960 x 540 pixeli.

Carcasa acestui terminal este realizata in totalitate din policarbonat iar finisajele sunt sunt cu siguranta de buna calitate, asa cum cei de la Samsung ne-au mai obisnuit deja.

Samsung Galaxy J2 Prime este un smartphone dual-sim, compatibil 4G/LTE si dispune de: Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.1 si GPS.

Noul smartphone din portofoliul celor de la Samsung ruleaza versiunea de android 6.0 Marshmallow, care a fost customizata cu interfata proprietara.

Samsung Galaxy J2 Galaxy Core Prime 4G Samsung - Samsung Galaxy J2 Prime+ dispune de procesorul quad-core MTK 6737, Marshmallow și 2 GB de RAM

Samsung Galaxy J2 Prime va fi lansat in curand iar pretul de comercializare al acestui terminal se va situa in jurul valorii de 160 de dolari.

Via: phoneradar.com

Lasă un comentariu