Samsung Galaxy C5 in poze

Noul smartphone din portofoliul celor de la Samsung isi face aparitia in primele imagini de calitate si poate fi admirat acum in toata splendoarea.

Samsung-Galaxy-C5-1

Samsung Galaxy C5 este echipat cu procesorul octa-core  Qualcomm Snapdragon 617 tactat la 1.5 GHz, GPU Adreno 405, 4 GB de memorie RAM si 32 de GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD, cu maxim 128 de GB.

Samsung-Galaxy-C5-2

Camera foto principala dispune de 16 MP, este dotata cu touch-focus si flash LED dual-tone iar camera foto secundara dispune de 8 MP.

Samsung Galaxy C5 este echipat cu un display AMOLED, care va masura 5.2 sau 5.5 inch in diagonala si va rula la rezolutia de 1920 x 1080 pixeli.

Carcasa acestui terminal este realizata in totalitate din metal, in speta aluminiu iar finisajele sunt de cea mai buna calitate, asa cum cei de la Samsung ne-au obisnuit deja.

Samsung Galaxy C5 este un smartphone dual-sim, compatibil 4G/LTE si dispune de:  Wi-Fi 802.11ac (Dual Band), Bluetooth v 4.1 si GPS iar terminalul este dotat cu senzor de amprente.

Noul smartphone din portofoliul celor de la Samsung ruleaza cea mai recenta versiune de android, in speta android 6.0 Marshmallow.

Samsung-Galaxy-C5-1

Conform celor mai recente informatii se pare ca Samsung va lansa acest terminal luna viitore, in cadrul unui eveniment care se va desfasura in China.

Via: fonearena.com

Lasă un comentariu