Samsung Galaxy C5 are 4 GB de RAM

Samsung a receptionat recent certificarea TENAA pentru un nou smartphone interesant, care face parte din noua gama Galaxy C si se intituleaza C5.

Samsung-Galaxy-C5-1

Samsung Galaxy C5 va fi echipat cu un procesor octa-core, 4 GB de memorie RAM si va fi disponibil in variante de 32 si respectiv 64 de GB spatiu de stocare intern.

Camera foto principala dispune de 16 MP, este dotata cu PDAF si flash LED dual-tone iar camera foto secundara dispune de 8 MP si este dotata cu lentile wide.

Samsung Galaxy C5 are la “bord” un superb display AMOLED, care masoara 5.5 inch in diagonala si ruleaza la rezolutia de 1920 x 1080 pixeli.

Carcasa acestui terminal este realizata in totalitate din materiale premium, in speta aluminiu iar finisajele sunt de cea mai buna calitate, asa cum cei de la Samsung ne-au obisnuit deja.

Samsung Galaxy C5 are doar 6.7 mm grosime, este dotat cu un acumulator de 2.600 mAh si ruleaza cea mai recenta versiune de android, in speta android 6,0.1 Marshmallow.

Samsung-Galaxy-C5-1

Samsung Galaxy C5 este un smartphone compatibil 4G/LTE si dispune de: Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth 4.1, GPS, NFC, GPS si A-GPS.

Noile terminale din portofoliul celor de la Samsung, Galaxy C5 si Galaxy C7 vor fi lansate in data de 26 mai 2016, in cadrul unui eveniment de amploare, care va avea loc in China.

Via: gsmarena.com

Lasă un comentariu