ITHOT.RO | Reziliere contract Telekom

Românii sunt atrași tot mai mult de către „febra” cazinourilor online iar acum sunt multe variante disponibile

Tot mai multi romani au fost cuprinsi de „febra” cazinourilor online iar in ultimii ani numarul acestora a crescut intr-un ritm ametitor.

In topul celor mai frecventate cazinouri pe mobil se afla NetBet, Winmasters si Unibet iar acestia le ofera clientilor cele mai multe jocuri online.

Selectia de jocuri este foarte bogata iar interfata este simpla si intuitiva atat in browser, cat si prin intermediul aplicatiei dedicate dar detaliile complete sunt disponibile aici.

Sunt compatibile cu platformele IOS, Android si Windows iar jucatorii au posibilitatea de a depune si retrage in siguranta sumele dorite.

Bineinteles ca majoritatea jucatorilor pierd si sunt destul de putini cei care castiga sume consistente prin interemediul acestora dar pana la urma vorbim de un business extrem de profitabil.

Partea buna este ca o mare parte dintre fanii acestor cazinouri joaca sume destul de modeste, asadar nu se ruineaza prin intermediul acestor jocuri de noroc.

Bineinteles ca patronii acestor cazinouri sportive sunt cei care reusesc sa-si produca rapid averi consistente din acest business extrem de profitabil.

Analistii acestei piete sustin faptul ca: „Putem spune că piaţa a început să se maturizeze. De la dezvoltarea extrem de rapidă din anii anteriori, firmele s-au orientat spre optimizarea câştigurilor. Chiar dacă afacerile s-au temperat faţă de anul anterior, profitabilitatea a crescut la nivelul record de 185,3 milioane lei, cu peste 60 de milioane de lei peste nivelul din anul 2017.”

„Piaţa cazinourilor a crescut spectaculos pe fondul creşterii apetitului românilor pentru acest tip de activitate. Scăderea interesului pentru jocurile de tip Loto sau Bingo şi investiţiile masive în publicitate făcute de catre cazinouri au influenţat comportamentul de consum în acest segment de piata”

Conform celor mai recente statistici se pare ca numărul cazinourilor a depăşit pragul de 50.000 de unităţi iar numarul acestora pastreaza acelasi trend crescator.

Operatorii de cazinouri aduc contributii anuale la bugetul de stat in cuantum de peste 180 milioane de euro şi ofera peste 25.000 de locuri de munca.

Companiile care activeaza in acest domeniu îşi desfăşoara activitatea exclusiv online, prin intermediul licenţelor oferite de catre Oficiul Naţional pentru Jocuri de Noroc.

Asadar si cazinourile pe mobil sunt monitorizate cu mare atentie de catre Statul Roman si va recomandam tuturor sa nu faceti din aceste jocuri online un viciu.

Lasă un comentariu