ITHOT: Știri din IT & C

Reziliere contract cu NEXTGEN COMMUNICATIONS aka TELEKOM

Nextgen Communications este compania de cablu a grupului de comunicaţii fixe şi mobile Telekom România, asadar face parte din scandalul escaladat de catre inestimabilul operator cu Discovery Romania.

Telekom Discovery Romania razboi ithot ro 1 - Reziliere contract cu NEXTGEN COMMUNICATIONS aka TELEKOM

Bineinteles ca ambii furnizori de servicii au fost asaltati cu sute de reclamatii ca urmarea a faptului ca abonatii sunt nevoiti sa achite niste servicii de care nu pot beneficia, dat fiind faptul ca au scos in mod abuziv programele Discovery din grila acestora.

Asadar acum este momentul ideal sa denuntati unilateral contractele deoarece au schimbat regulile in timpul jocului iar tupeul si nesimtirea acestora atinge cote alarmante.

Telekom NEXTGEN COMMUNICATIONS reziliere ithot ro 14 - Reziliere contract cu NEXTGEN COMMUNICATIONS aka TELEKOM

Va recomandam sa efectuati toate demersurile in mediul online deoarece in acest mod scapati de cozile interminabile din punctele de lucru ale acestora iar pasii sunt extrem de simpli.

  • redactati cererea de reziliere in functie de nevoile voastre iar un model poate fi descarcat prin intermediul acestui link;
  • trimiteti cererea de reziliere si o copie dupa cartea de identitate a titularului de contract, la urmatoarea adresa de mail: suport@next-gen.ro
  • Clientii business trebuie sa trimita aceleasi documente dar la urmatoarea adresa de mail: support.business@next-gen.ro

De retinut faptul ca NEXTGEN COMMUNICATIONS are obligatia sa proceseze cererile de reziliere in maxim 30 de zile de la receptionarea acestora.

Nu luati in calcul aberatiile pe care le emite operatorul cu privire la plata taxelor de reziliere aka justa despagubire deoarece sunt complet abuzive iar voi veti fi nevoiti sa achitati doar contravaloarea ultimei luni in care ati beneficiat de abonament.

Telekom NEXTGEN COMMUNICATIONS reziliere ithot ro 2  - Reziliere contract cu NEXTGEN COMMUNICATIONS aka TELEKOM

Asadar nu are relevanta daca va mai aflati sau nu, sub perioada contractuala si puteti rezilia contractele fara probleme daca urmati procedura prezentata in acest articol.

Nu ezitati sa depuneti reclamatii la ANPC in cazul in care intampinati ostilitate din partea celor de la NEXTGEN COMMUNICATIONS iar reclamatiile pot fi depuse tot online, prin intermediul acestui link.

Va recomandam sa detaliati cat mai bine speta si sa depuneti toate documentele de care dispuneti, astfel incat inspectorii ANPC sa aiba suficient material de lucru pe parcursul investigatiei.

Reclamatii ANPC 2017 1 - Reziliere contract cu NEXTGEN COMMUNICATIONS aka TELEKOM

Inspectorii ANPC sunt sigurii care ii pot pune cu “botul pe labe” pe inestimabilii operatori, asadar apelati cu mare incredere la ajutorul acestora.

Trebuie sa mentionam si faptul ca ANPC o sa va raspunda in maxim 45 de zile de la depunerea reclamatiilor, asadar nu va panicati in cazul in care este depasit termenul initial, care este in cuantum de 30 de zile.

Asteptam comentariile voastre in sectiunea dedicat iar impreuna vom gasi cele mai bune solutii pentru probleme pe care le intampinati cu furnizorii de servicii.

Telekom pleaca din Romania ithot ro 15 - Reziliere contract cu NEXTGEN COMMUNICATIONS aka TELEKOM

Va reamintim si faptul ca Telekom majoreaza tarifele in curand iar acum puteti rezilia contractele pe cale amiabila si pentru detalii accesati acest link.

Telekom pleaca din Romania ithot ro 12 - Reziliere contract cu NEXTGEN COMMUNICATIONS aka TELEKOM

Lasă un comentariu