ITHOT: Reziliere contracte Telekom

Redmi Note 7 este gata de lansare iar camera foto dispune de “doar” 48MP

Noul smartphone Redmi Note 7 poate fi admirat acum in toata splendoarea iar terminalul dispune de un hardware potent.

Smartphone-ul Redmi Note 7 este echipat cu noul procesor Octa-Core Qualcomm Snapdragon 675 care este fabricat pe tehnologia de 11nm, secondat de catre 6GB de memorie RAM iar spatiul de stocare intern este de 64GB si poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD, cu maxim 256 de GB.

Camera foto principala este duala si dispune de 48MP + 12MP, este dotata cu PDAF, OIS si flash LED iar camera foto secundara dispune de 12MP si este dotata cu lentile wide.

Redmi Note 7 este echipat cu un display IPS FullView iar acesta masoara 6.3inci in diagonala si ruleaza la rezolutia de 1520 x 720 de pixeli.

Carcasa acestui smartphone este realizata in totalitate dintr-o combinatie de aluminiu si sticla iar terminalul rezista cu brio la contactul cu apa si praful.

Redmi Note 7 este un smartphone dual-sim, compatibil 4G/VoLTE si dispune de: Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.2 si GPS + GLONASS iar terminalul este dotat cu senzor de amprente.

Noul smartphone Redmi este echipat cu un acumulator generos, a carui capacitate este de 3.900mAh si dispune de tehnologia fast charging iar terminalul ruleaza versiunea de MIUI 9.

Smartphone-ul Redmi Note 7 va fi lansat in data de 10 ianuarie 2019 iar terminalul va fi disponibil spre comercializare in mai multe variante de culoare.

(Via)

Lasă un comentariu