Protruly D7 are 3GB RAM

Protruly D7 este unul dintre cele mai ieftine smartphone-uri care dispun de procesor deca-core si camera foto capabila sa filmeze la 360 de grade.

Acest smarthphone dispune de procesorul deca-core Helio X20 tactat la 2.3GHz, GPU Mali-T880, 3GB de memorie RAM si 32 de GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD.

Camera foto principala dispune de 13MP, este capabila sa filmeze si sa fotografieze la 360 de grade iar camera foto secundara dispune de 8MP si este dotata cu lentile wide.

Protruly D7 este echipat cu un display AMOLED care masoara 5.5inci in diagonala, ruleaza la rezolutia de 1920 x 1080 de pixeli si este protejat cu sticla 2.5D rezistenta la zgarieturi.

Carcasa acestui smartphone este realizata in totalitate dintr-o combinatie de materiale premium, in speta aluminiu si sticla iar terminalul sta foarte bine si la capitolul finisaje.

Noul smartphone Protruly are 8.9mm grosime, este echipat cu un acumulator generos a carui capacitate este de 3.560mAh iar terminalul ruleaza versiunea de android 6.0 Marshmallow.

Protruly D7 este un smartphone dual-sim(nano + nano), compatibil 4G/LTE si dispune de: Wi-Fi 802.11 a/b/g/n(2.5GHz si 5.0GHz), Dual Band WiFi, Bluetooth 4.0 si GPS cu A-GPS iar terminalul este dotat cu port USB Type-C si cu senzor de amprente.

Acest smartphone este disponibil spre comercializare si in Romania iar terminalul poate fi achizitionat prin intermediul iHunt.ro la doar 799 de lei si oferta completa este disponibila aici.

Nu uitati nici de faptul ca smartphone-ul AllCall Rio poate fi achizitionat acum la doar 375 de lei iar detaliile complete sunt disponibile aici.

Nu uita să dai share. Mulțumim! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *