Philips a lansat primul monitor din portofoliu care ruleaza la rezolutie 5K!

Cei de la MMD sunt parteneri licentiati Philips pentru producția de monitoare iar acum au prezentat un nou model de monitor UltraClear cu rezolutie 5K si acesta este primul monitor cu rezolutie 5K din portofoliul Philips.

275P4VYKEB_ftl_rflx

Cu 14.7 milioane de pixeli (5.120 x 2.880), modelul Philips 275P4VYKEB oferă o rezoluție 5K ce conține de patru ori mai mulți pixeli decât tehnologia Quad HD și cu până la 50% mai mult față de modelele Ultra HD, oferind o claritate ultra-fină și exactă pentru a-i încânta chiar și pe cei mai profesioniști graficieni.

Ecranul de 27 de inci este de asemenea echipat cu tehnologia PerfectKolor ce asigură din fabrică o calibrare de până la 99% a spectrului Adobe RGB și 100% sRGB și un milliard de culori.

Ultra clar, ultra exact, ultra profesional – claritate 5K

Rezoluție 5K conține un număr extra de 1.000 de pixeli la orizontală și 700 de pixeli la verticală pe suprafața de afișare, comparativ cu un monitor 4K, creând un spațiu suplimentar pentru a ajuta utilizatorii să fie mai productivi și mai eficienți.

De exemplu există spațiu în plus pentru o aplicație CAD, pentru a compara o serie de fotografii sau a altor imagini grafice profesionale sau pur și simplu pentru a păstra o fereastră de e-mail deschisă.

275P4VYKEB_m

Acest lucru va face inutilă existența unui al doilea monitor pentru mai multe sarcini, ceea ce de asemenea va ajuta la creșterea eficienței atâta timp cât utilizatorii vor urmări un singur monitor.

Prin intermediul tehnologiei avansate PLS, monitorul oferă unghiuri largi de vizualizare de până la 178 de grade, asigurând o vizualizare precisă cu imagini foarte clare din aproape orice unghi.

275P4VYKEB_s

Cu ajutorul rezoluției 5K ne asigurăm că utilizatorii profesioniști se pot bucura de un ecran de calitate superioară, cu o fiabilitate valabilă pe termen lung ce poate face față provocărilor grafice și aplicațiilor profesionale. 5K Ultra HD prezintă orice detaliu minor clar și exact” a declarat  Albert Ulfman, product manager al Philips în Europa din cadrul MMD.

PerfectKolor pentru rezultate exacte

Profesioniștii care aleg un monitor cu o rezoluție foarte fină sunt în același timp foarte exigenți în ceea ce privește acuratețea culorilor. Pentru aceștia, culoarea inconsistentă iese pur și simplu din discuție.

 

Prin intermediul PerfectKolor, noul ecran 5K oferă culoare calibrată din fabrică la un standard de consistență de 99% Adobe RBG și 100% sRBG – întocmai ca utilizatorii să fie siguri că fiecare culoare se potrivește exact cu cerințele date.

Culoarea nu este doar precisă; este de asemenea omogenă și somptuoasă. Cu un suport de culoare pe 10 biți, noul monitor oferă o adâncime foarte bogată a culorilor și poate reproduce peste un miliard de culori diferite – mai mult decât ar putea vreodată ochiul uman să distingă.

275P4VYKEB_f high

Grație procesării interne pe 12 biți, culorile sunt reproduse lin și într-un mod natural, fără gradații sau neplăceri create de efectul de banding.

Conceput după stilul profesioniștilor

Precum culorile incredibile și precise oferite de rezoluția 5K, monitorul este de asemenea proiectat și cu o serie de caracteristici pentru a se potrivi modului în care utilizatorii profesioniști lucrează: camera web și microfon încorporate pentru a ține legătura cu colegii și diverși clienți, cât și boxe pentru redarea unui sunet cât mai natural.

275P4VYKEB_ftl_rflx

Ecranul cu tehnologie anti-scintilație păstrează ochii odihniți chiar și după ore întregi de muncă în fața sa. Baza SmartErgoBase de susținere a monitorului poate fi reglată pe înălțime, pivotată și înclinată în funcție de preferințele oricărui utilizator, pentru a asigura un confort maxim de vizionare.

De asemenea cablurile sunt mai bine administrate astfel existând mai mult loc liber pe birou.

Pentru o conexiune eficientă cu diverse surse de date (vitale pentru aplicațiile grafice mari consumatoare de date comune în medii profesionale), noul monitor suportă de asemenea USB 3.0, cu o rată de transfer de 5Gbps, de zece ori mai mare decât viteza USB 2.0.

Acesta permite, de asemenea, încărcarea rapidă a unui dispozitiv simultan cu transferul de date super-rapid.

Noul monitor Philips 275P4VYKEB va putea fi disponibil în magazinele de specialitate din Europa începând cu luna aprilie.

Philips-275P4VYKEB-1

Nu uita să dai share. Mulțumim! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

275P4VYKEB ftl rflx