Blog ITHOT.RO

Philips 241P6VPJKEB – monitor de 23,8 inci cu rezolutie 4K UHD!

Cei de la MMD, partener licențiat al Philips pentru producția de monitoare, lansează un nou display cu o rezoluție 4K UHD. Cu o diagonală de 23,8 inci, monitorul 241P6VPJKEB completează gama de display-uri UltraClear 4K UHD cu un nou model de dimensiuni mai mici.

Philips-241P6VPJKEB-2

Acest ultim membru al familiei Philips deține aceeași performanță extraordinară ca a celorlalte modele de dimensiuni mai mari, cu rezoluție UltraClear 4K UHD, 1,074 miliarde de culori, un procentaj de 99 al spectrului color SRGB, plus camera web și microfon încorporate.

Cea mai clară și mai strălucitoare imagine

În ciuda dimensiunilor sale mici, noul monitor conferă un sentiment real de spațiu pentru birourile utilizatorilor, datorita clarității rezoluției 4K. UHD oferă de patru ori rezoluția Full HD cu 3840 x 2160 pixeli pe fiecare inch pătrat al ecranului ce oferă detalii incredibile. Spațiul suplimentar creat pe monitor  poate fi folosit la locul de muncă într-un mod productiv sau oricum doresc utilizatorii, fie că este vorba de jocurile  video, fie cu diverse materiale video. Experții financiari, de exemplu, pot viziona mai multe coloane și rânduri ale documentelor lor de calcul fără să obosească. Lucrul pe un ecran cu rezoluție ridicată oferă mai multe detalii per inci, poate permite transfocarea (zoom in – out) pentru a obține și observa diverse amănunte sau derularea pentru scoaterea unei perpective de ansamblu. Chiar și prin folosirea a patru imagini diferite concomitent pentru comparație, monitorul reușește să păstreze detaliile vitale. De asemenea, investigarea imaginilor științifice folosite de către geofizicieni au parte de o precizie mai mare ca oricând.

Philips-241P6VPJKEB-5

Noul Philips 241P6VPJKEB este unul dintre primele monitoare 4K de 23,8 inci de pe piață. Acesta oferă o claritate uimitoare  a vizionării pentru fiecare conținut și este alegerea perfectă pentru  capabilitățile sistemului Windows 10. Acest model este o parte a angajamentului MMD de a oferi utilizatorilor o experiență mai placută și mai productivă de vizionare cu echipamentul de pe birourile lor”, a declarat Albert Ulfman, product manager în departamentul de monitoare Philips pentru EMEA în cadrul MMD.

Philips-241P6VPJKEB-3

Culori și tehnologie a panel-ului care se îmbină perfect

Cu tehnologia 4K UHD ca punct central al monitorului, celelalte componente ale monitorului trebuie să se ridice la  standarde de performanță  înalte. La fel ca și celelalte modele 4K UHD din portofoliul Philips, cel mai recent membru al familiei este proiectat să dezlănțuie puterea experienței vizuale 4K UHD. De exemplu, monitorul pe 10biți oferă o adâncime de culoare bogată cu 1,074 miliarde de culori pentru o mai bună reproducere naturală, fără efecte de gradații. Iar cu  spectrul color SRGB de 99%, utilizatorii poti fi siguri că oricare din cele peste 1 miliard de culori care sunt reproduse pe ecran sunt vii,  păstrând aceeași calitate extraordinară indiferent de aplicațiile utilizate. Tehnologia panourilor oferă un unghi de vizualizare larg,  un contrast mare al imaginilor prin intermediul AH-IPS, caracteristici ce completează perfect sentimentul de spațiu al rezoluției 4K UHD. Panourile AH-IPS sunt de asemenea ideale pentru aplicații solicitante care necesită o precizie ridicată a culorilor și luminozității în orice moment, cum ar fi editarea foto și grafica.

Philips-241P6VPJKEB-1

Posibilități de conectivitate extrem de utile

În afară de puterea oferită de rezoluția 4K UHD, noul monitor este conceput cu caracteristici de conectivitate, indispensabile pentru utilizatorul din ziua de astăzi.. Monitorul dispune de tehnologia MultiView  ce permite utilizatorilor să poată urmări și folosi imagini din două surse separate (de exemplu: PC și TV) în același timp. Cu ajutorul tehnologiei MHL, utilizatorii se pot bucura de conținutul de pe dispozitivele mobile pe ecranul lor mult mai mare prin intermediul conectării la slot-ul USB 3.0 existent, care poate și reîncărca rapid dispozitivele conectate. De asemenea, monitorul mai deține și o cameră web și microfon încorporate pentru a creea condiții cât mai ușoare și eficiente de lucru.

Philips-241P6VPJKEB-2

Noul monitor Philips 241P6VPJKEB/00 va fi disponibil în magazinele de specialitate  incepand de luna viitore.

Lasă un comentariu