Panasonic Eluga Note este lansat acum

Cei de la Panasonic au lansat un nou smartphone care face parte din gama Eluga iar terminalul se intituleaza Note.

Panasonic-Eluga-Note

Panasonic Eluga Note are la „bord” un procesor octa-core tactat la 1.3 GHz, secondat de catre 3 GB RAM si 32 de GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD, cu maxim 32 de GB.

Camera foto principala dispune de 16 MP, este dotata cu lentile 6P si flash LED triplu iar camera foto secundara dispune de 5MP si este dotata cu lentile 4P.

Panasonic Eluga Note este echipat cu un display IPS LTPS, care masoara 5.5 inch in diagonala si ruleaza la rezolutia de 1920 x 1080 pixeli.

Carcasa acestui terminal este realizata in totalitate din aluminiu si policarbonat iar finisajele par sa fie de buna calitate.

Panasonic-Eluga-Note

Panasonic Eluga Note este un smartphone compatibil 4G/VoLTE si dispune de: WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0, GPS si port infrarosu.

Tehnologia VoLTE (Voice Over LTE) utilizeaza reţelele de date 4G pentru a transmite traficul de voce, spre deosebire de majoritatea retelelor care au canale diferite pentru serviciile de voce si pentru cele de date.

Panasonic-Eluga-Note

Noul smartphone al celor de la Panasonic are 8.15 mm grosime, este echipat cu un acumulator de 3.000 mAh si ruleaza versiunea de android 6.0 Marshmallow, care a fost customizata cu interfata FitHome UI.

Panasonic Eluga Note va fi disponibil in curand spre comercializare iar pretul acestui terminal se va situa in jurul valorii de 200 de dolari.

Via: fonearena.com

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata