Panasonic Eluga I2 la doar 120 de dolari

Cei de la Panasonic au lansat 2 versiuni usor upgradate ale smartphone-ului lansat anul trecut, in speta Eluga I2.

Panasonic-Eluga-I2-5

Panasonic Eluga I2 dispune de un procesor quad-core tactat la 1 GHz, sunt disponibile variante de 2 GB de RAM/16 GB spatiu de stocare intern si variante dotate cu 3 GB de RAM/32 de GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD, cu maxim 128 de GB.

Camera foto principala dispune de 8 MP, este dotata cu autofocus si flash LED iar camera foto secundara dispune de 5 MP si este dotata cu flash LED.

Panasonic Eluga I2 este echipat cu un display IPS Oncell, care masoara 5 inch in diagonala si ruleaza la rezolutia de 1280 x 720 pixeli.

Carcasa acestui terminal este realizata in totalitate din aluminiu iar finisajele sunt de buna calitate.

Panasonic Eluga I2 este un smartphone dual-sim, compatibil 4G/VoLTE si dispune de: WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0 si GPS.

Tehnologia VoLTE (Voice Over LTE) utilizeaza reţelele de date 4G pentru a transmite traficul de voce, spre deosebire de majoritatea retelelor care au canale diferite pentru serviciile de voce si cele de date.

Panasonic-Eluga-I2-4

Noul smartphone din portofoliul celor de la Panasonic are 8.8 mm grosime, este dotat cu un acumulator de 2.000 mAh si ruleaza versiunea de android 5.1 Lollipop, care a fost customizata cu interfata Panasonic FitHome UI.

Panasonic Eluga I2 va fi disponibil in curand spre comercializare iar preturile pornesc de la 120 de dolari pt varianta de baza si ajung la pt varianta de top.

Via: fonearena.com

Lasă un comentariu