Panasonic Eluga Arc 2 are pret mic

Cei de la Panasonic au lansat succesorul modelului Eluga Arc iar noul smartphone poarta numele de Eluga Arc 2.

Panasonic-Eluga-Arc-2-2

Panasonic Eluga Arc 2 dispune de un procesor quad-core tactat la 1.3 GHz, 3 GB de memorie RAM si 32 de GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD, cu maxim 128 de GB.

Panasonic-Eluga-Arc-2-1

Camera foto principala dispune de 8 MP, este dotata cu autofocus si flash LED iar camera foto secundara dispune de 5 MP.

Panasonic Eluga Arc 2 este echipat cu un display IPS de 5 inch care ruleaza la rezolutia de 1280 x 720 pixeli si este protejat cu sticla 2.5D.

Carcasa acestui terminal este realizata in totalitate dintr-o combinatie de aluminiu si policarbonat iar finisajele par sa fie de buna calitate.

Panasonic Eluga Arc 2 este un smartphone dual-sim(micro+nano/microSD), compatibil 4G/LTE cu VoLTE si dispune de: WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0, GPS si senzor infrarosu.

Panasonic-Eluga-Arc-2-3

Noul smartphone din portofoliul celor de la Panasonic are 7.6 mm grosime, este dotat cu un acumulator de 2.450 mAh si ruleaza versiunea de android 6.0 Marshmallow.

Panasonic Eluga Arc 2 este disponibil spre comercializare in 2 variante de culoare iar pretul acestui terminal este de “doar” 183 dolari.

Via: fonearena.com

Lasă un comentariu