Palm Phone are 3GB de RAM

Palm este o companie care activeaza in California iar recent a lansat primul smartphone din portofoliul acestora si terminalul se intituleaza Phone.

Acest smartphone se evidentiaza prin intermediul atat prin dimesiunilor extrem de reduse (50.6 x 96.6 x 7.4mm), cat si prin intermediul pretului destul de piperat de comercializare.

Palm Phone dispune de procesorul Octa-Core Snapdragon 435 tactat la 1.4GHz, GPU Adreno 505, 3GB de memorie RAM si 32 de GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD.

Camera foto principala dispune de 12MP, este dotata cu autofocus si flash LED iar camera foto secundara dispune de 8MP.

Palm Phone este echipat cu un display IPS care masoara doar 3.3inci in diagonala si ruleaza la rezolutia de 1280 x 720 pixeli.

Carcasa acestui smartphone este realizata in totalitate dintr-o combinatie de aluminiu si policarbonat iar terminalul poseda certificarea IP68, asadar rezista cu brio la contactul cu apa si praful.

Palm Phone este un smartphone dual-sim, compatibil 4G/VoLTE si dispune de: WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.1 si GPS.

Acest smartphone are 7.4mm grosime, este echipat cu un acumulator de doar 800mAh iar terminalul ruleaza versiunea de android 8.1 Oreo.

Smartphone-ul Palm Phone va fi disponibil spre comercializare incepand de luna viitoare in Statele Unite iar terminalul va putea fi achizitionat la “doar” 350 de dolari.

Sincer nu intelegem utilitate acestui smartphone dar cert este faptul ca se vor gasi o multime de cumparatori “ciudati” care vor dori sa-l achizitioneze.

(Via)

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata