Blog ITHOT.RO

Nubia Red Magic este un smartphone de gaming iar acesta are procesorul Snapdragon 835 și 8 GB de RAM

Nubia Red Magic este primul smartphone de gaming din portofoliul companiei chineze iar terminalul dispune de specificatii hardware de top.

Smartphone-ul Nubia Red Magic este echipat cu procesorul octa-core Snapdragon 835 tactat la 2.45 GHz, GPU Adreno 540, sunt disponibile variante dotate cu 6 GB de memorie RAM/64 de GB spatiu de stocare intern si variante care dispun de 8 GB de memorie RAM/128 de GB spatiu de stocare intern.

Camera foto principala dispune de 24 MP(f/1.7), este dotata cu lentile 6P, PDAF si flash LED iar camera foto secundara de 8 MP(f/2.0) si este dotata cu lentile wide.

Nubia Red Magic are un display IPS in format 18:9 care masoara 6 inch in diagonala, ruleaza la rezolutia de 2160 × 1080 pixeli si este protejat cu sticla Corning Gorilla Glass 5.

Carcasa acestui smartphone este realizata in totalitate din aluminiu iar terminalul adopta un design extrem de atractiv si indragit de catre gamerii inraiti.

Nubia Red Magic este un smartphone dual-sim(nano + nano), compatibil 4G/VoLTE si dispune de: WiFi 802.11ac dual-band (2×2 MU-MIMO ), Bluetooth 5, GPS/GLONASS/Beidou iar terminalul este dotat cu port USB Type-C si cu senzor de amprente.

Noul smartphone din portofoliul celor de la Nubia are doar 6.85 mm grosime, este echipat cu un acumulator de 3.800 mAh care dispune de tehnologia fast charging iar terminalul ruleaza versiunea de android 8.1 Oreo, cu interfata Nubia Red Magic OS.

https://youtu.be/RfAAYPFLKXo

Sistemul de sonorizare este stereo iar acesta este dotat cu amplificator TAS2555 si poarta celebra “semnatura” celor de la DTS.

Nubia Red Magic este disponibil deja spre comercializare in China iar terminalul poate fi achizitionat la 398 de dolari in varianta de baza si la 477 de dolari in varianta de top.

Via: gizmochina.com

Lasă un comentariu