Nubia N1 Lite este echipat cu un procesor quad-core, display HD, 2 GB de memorie RAM și Marshmallow

Cei de la Nubia au lansat in cadrul evenimentului MWC 2017 un nou smartphone entry-level iar terminalul poarta numele de N1 Lite si dispune de un hardware modest.

Nubia N1 Lite este echipat cu un procesor quad-core, secondat de catre 2 GB de memorie RAM si 16 GB spatiu de stocare intern care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD.

Camera foto principala dispune de 8 MP, este dotata cu autofocus si flash LED iar camera foto secundara dispune de 5 MP si este dotata cu flash LED.

Nubia N1 Lite este echipat cu un display IPS care masoara 5.5 inch in diagonala si ruleaza la rezolutia de 1280 x 720 pixeli.

Carcasa acestui terminal este realizata in totalitate din policarbonat iar finisajele par sa se situeze la cote decente.

Nubia N1 Lite este un smartphone dual-sim, compatibil 4G/LTE si dispune de: WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0 si GPS iar terminalul este dotat cu senzor de amprente.

Noul smartphone din portofoliul celor de la Nubia este echipat cu un acumulator de 3.000 mAh iar terminalul ruleaza versiunea de android 6.0 Marshmallow.

Nubia N1 Lite va fi disponibil spre comercializare in curand si va putea fi achizitionat la “doar” 159 de Euro.

Bineinteles ca in acest buget exista deja pe piata variante mult mai potente iar una dintre acestea este Xiaomi Redmi Note 4X, despre care puteti afla detaliile complete accesand acest link.

Via: gizchina.com

Lasă un comentariu