Nokia X6 poate fi admirat în primele imagini reale iar terminalul dispune de 6 GB RAM și cameră foto duală

Smartphone-ul Nokia X6 poate fi admirat acum in primele imagini reale iar terminalul adopta un design destul de atractiv si dispune de un hardware potent.

Nokia X6 este echipat cu procesorul Octa-Core Snapdragon 636 care este fabricat pe tehnologia de 14nm si este tactat la 1.8 GHz, GPU Adreno 509, vor fi disponibile variante dotate cu 4 GB de memorie RAM LPDDR4/64 de GB spatiu de stocare intern si variante care dispun de 6 GB de memorie RAM/128 de GB spatiu de stocare intern.

Bineinteles ca spatiul de stocare intern poate fi extins in ambele variante prin intermediul slotului de card microSD.

Camera foto principala este duala si dispune de 13MP + 12MP, este dotata cu PDAF si au optica ZEISS iar camera foto secundara dispune de 8MP si este dotata cu lentile wide.

Nokia X6 are un display IPS in format 18:9 care masoara 5.8 inci in diagonala, ruleaza la rezolutia de 2280 x 1080 pixeli si este protejat cu sticla Corning Gorilla Glass.

Carcasa acestui smartphone este realizata in totalitate dintr-o combinatie de aluminiu si sticla iar terminalul se pare ca sta foarte bine si la capitolul finisaje.

Nokia X6 este un smartphone dual-sim(nano + nano / microSD), compatibil 4G/VoLTE si dispune de: WiFi 802.11 ac (2.4GHz + 5GHz), Bluetooth 4.2 / 5, GPS + GLONASS iar terminalul este dotat cu port USB Type-C si cu senzor de amprente.

Noul smartphone din portofoliul celor de la Nokia este echipat cu un acumulator de 3.500 mAh iar terminalul ruleaza versiunea de android 8.1 Oreo.

Nokia X6 va fi lansat curand in cadrul unui eveniment care va avea loc in China iar terminalul va fi disponibil spre comercializare in mai multe variante de culoare si va putea fi achizitionat la aproximativ 280 de dolari.

Va reamintim si faptul ca noile smartphone-uri Nokia 8 Sirocco si Nokia 7 Plus sunt disponibile acum spre comercializare in Romania iar detaliile complete sunt disponibile aici.

cof

Lasă un comentariu