Reziliere contract Telekom

Nokia TA-1000 – smartphone dotat cu procesorul quad-core Qualcomm Snapdragon 200 și display HD

Un nou smartphone Nokia a receptionat certificarea 3C(China Compulsory Certification) pentru un nou smartphone iar terminalul se intituleaza TA-100 si dispune de un hardware modest.

Nokia TA-1000 este dotat cu procesorul quad-core Qualcomm Snapdragon 200, GPU Adreno 203, 1 GB de memorie RAM si 8 GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD.

Carcasa este realizata in totalitate dintr-o combinatie de aluminiu si policarbonat iar terminalul va rula cel mai probabil versiunea de android 6.0 Marshmallow.

Cele mai recente zvonuri sustin faptul ca Nokia TA-1000 va rula cea mai recenta versiune de android, in speta 7.0 Nougat dar sunt slabe sperante ca sa se confirme aceasta informatie, dat fiind faptul ca vorbim de un smartphone entry-level.

Nokia TA-1000 este echipat cu un display IPS care masoara 5.5 inch in diagonala si ruleaza la rezolutia de 1280 x 720 pixeli.

Momentan nu exista detalii cu privire la data de lansare a acestui terminal iar pretul de comercializare al acestuia se va situa in jurul valorii de aproximativ 100 de dolari.

Va reamintim si faptul ca un nou smartphone Nokia si-a facut aparitia in primele imagini live iar detaliile complete sunt disponibile aici.

Via: gsmarena.com

Lasă un comentariu