Nokia D1C și-a facut apariția în prima imagine “live” iar terminalul adoptă un design elegant

Mult asteptatul smartphone Nokia D1C si-a facut aparitia in prima imagine “live” iar terminalul adopta un design extrem de atractiv.

Bineinteles ca si de aceasta data chinezoiul care a realizat fotografia cu pricina a tinut “mortis” sa ne arate faptul ca detine un Xiaomi Mi 5S.

nokia-d1c-11

Stiam deja faptul ca Nokia D1C dispune de procesorul octa-core Qualcomm Snapdragon 430 tactat la 1.5 GHz, GPU Adreno 505, vor fi disponibile variante dotate cu 2 GB  de memorie RAM si variante echipate cu 3 GB de memorie RAM iar spatiul de stocare intern este de 16 GB si va putea fi extins prin intermediul slotului de card microSD.

Pentru varianta de baza, camera foto principala dispune 13 MP este dotata cu PDAF si flash LED iar camera foto secundara dispune de 8 MP si este dotata cu lentile wide.

In cazul variantei de „top” camera foto principala dispune de 16 MP, este dotata cu PDAF si flash LED iar camera foto secundara dispune de 8 MP.

Nokia D1C va fi disponibil atat in varianta echipata cu display IPS de 5 inch, cat si in varianta dotata cu display de 5.5 inch iar ambele variante ruleaza la rezolutia de 1920 x 1080 pixeli.

Nokia-D1C-5

Carcasa acestui terminal este realizata in totalitate dintr-o combinatie de aluminiu si policarbonat iar finisajele vor fi cu siguranta de buna calitate.

Nokia D1C este un smartphone dual-sim, comaptibil 4G/VoLTE si dispune de: Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.1 si GPS.

Noul smartphone din portofoliul celor de la Nokia ruleaza cea mai recenta versiune de android, in speta android 7.0 Nougat.

nokia-d1c-11

Nokia D1C va fi lansat in prima parte a anului viitor iar momentan nu exista detalii cu privire la pretul de comercializare al acestui terminal.

Lasă un comentariu