Nokia 2V este pregătit de lansare iar acesta dispune de procesorul SD425

Au fost dezvaluite specificatiile hardware complete ale unui nou smartphone Nokia iar terminalul se intituleaza 2V si dispune de un hardware modest.

Asadar avem de-a face cu un terminal entry-level iar acesta vine echipat cu procesorul Quad-Core Qualcomm Snapdragon 425 tactat la 1.4 GHz, GPU Adreno 308, 1GB de memorie RAM si 8GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD.

Camera foto principala dispune de 8MP, este dotata cu autofocus si flash LED iar camera foto secundara dispune de 5MP si este dotata cu lentile wide.

Nokia 2V este echipat cu un display IPS care masoara 5.5 inci in diagonala si ruleaza la rezolutia de 1280 x 720 de pixeli.

Carcasa acestui smartphone este realizata in totalitate din policarbonat iar sistemul de sonorizare este dual, asadar ar trebui sa fie capabil ca sa redea un sound de calitate.

Nokia 2V este un smartphone dual-sim, compatibil 4G/VoLTE si dispune de: Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.1 si GPS cu GLONASS iar terminalul este dotat cu jack de 3.5mm pentru casti.

Noul smartphone Nokia are 9.35mm grosime, este echhipat cu un acumulator generos a carui capacitate este de 4.000 mAh iar terminalul ruleaza versiunea de android 8.1 Oreo Go Edition.

Nokia 2V va fi lansat curand iar terminalul va fi disponibil spre comercializare in mai multe variante de culoare si va putea fi achizitionat la aproximativ 110 dolari.

(Via)

Lasă un comentariu