UPS nJoy Horus 1000 – Review complet

Timisorenii de la nJOY au lansat la finalul anului trecut o serie de surse de alimentare neintreruptibila, intitulata Horus.Aceasta noua serie este disponibila in 3 variante de putere, respectiv: 600VA / 360W; 800VA / 480W si 1000VA/  600W.

Toata Seria  de UPS-uri Horus este echipata cu reglaj automat al tensiunii (AVR), funcție ce asigură o tensiune constanta pt toate echipamentele electronice conectate la aceasta.

Noi am testat modelul  Horus in varianta de 1000 VA si va putem spune ca este un UPS de buget care isi face extrem de bine treaba.

Cei de la nJOY sustin ca “Au conceput seria Horus pentru a oferi o solutie eficienta pentru protectia echipamentelor sensibile la fluctuatiile de curent”.

UPS-ul este ideal pt utilizatorii care doresc sa isi protejeze, contra fluctuatiilor de curent, toata aparatura electronica din locuinta.

nJoy HORUS 1000 este echipat  cu 2 baterii de 7Ah care pot genera suficienta energie cat sa-ti salvezi activitatea in siguranta pe timpul unei pene de curent.

Carcasa este confectionata din plastic dur, de culoare neagra care nu are un aspect prea comercial, dar macar este mat si nu retine amprente.

nJoy HORUS 1000 este capabila sa sustina consumul unui sistem PC high end impreuna cu perifericele de rigoare, fara nici un fel de problema.

In partea frontala este amplasta un mic display tactil care afiseaza informatiile necesare iar langa acesta este prezent si butonul on/off.

Am apreciat faptul ca display-ul nu ramane aprins decat cateva secunde dupa ce nu il mai utilizezi si astfel nu devine deranjant pe timpul noptii.

O alta functie interesanta este cea de repornire automata iar in cazul unei pene de curent, UPS-ul va reporni in mod automat de indata ce revine curentul.Majoritatea UPS-urilor de buget nu sunt dotate cu aceasta functie extrem de utila.

In partea din spate a UPS-ului regasim 4 prize cu protectie de tip SHUKO, intrare/iesire RJ45 pentru retea, buton de reset si cablu de alimentare de 1, 5m lungime.

nJoy HORUS1000 este echipat cu protectii contra descarcarilor electrice si inevitabilelor variatii de tensiune pt care furnizorul de energie electrica nu isi asuma responsabilitatea, ca de… suntem in Romania iar consumatorii nu riposteaza :).

Am ramas surprinsi de silentiozitatea acestui UPS, tinand cont cont de buget ne asteptam sa fie galagios in functionare.

Asadar daca tineti la intergritatea aparaturii electronice din locuinta va recomand achizitionarea acestui model de UPS, care poate fi achizitionat direct de pe site-ul producatorului www.njoy.ro la pretul de 390 lei.

Trebuie sa mentionez si faptul ca produsul beneficiaza de 3 ani garantie iar aceasta este de tip pick-up & return.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata