Moto G7 Plus este dotat cu 6GB de RAM

Smartphone-ul Moto G7 Plus poate fi admirat acum in primele imagini de presa iar terminalul dispune de un hardware potent.

Moto G7 Plus este echipat cu procesorul Octa-Core Snapdragon 670 tactat 2GHz, GPU Adreno 615, vor fi disponibile variante dotate cu 4GB de memorie RAM/64 de GB spatiu de stocare intern si variante echipate cu 6GB de memorie RAM/128 de GB spatiu de stocare intern.

Desigur ca spatiul de stocare intern va putea fi extins in ambele variante prin intermediul slotului de card microSD.

Camera foto principala este duala si dispune de 16MP + 5MP, este dotata cu senzori SONY, PDAF si flash dual-LED iar camera foto secundara dispune de 12MP.

Moto G7 Plus este echipat cu un display IPS FullView in format 19.5:9 iar acesta masoara 6.4inci in diagonala si ruleaza la rezolutia de 2340 x 1080 pixeli.

Carcasa acestui smartphone este realizata in totalitate dintr-o combinatie de aluminiu si sticla iar terminalul va rezista la contactul cu apa si praful.

Moto G7 Plus este un smartphone dual-sim, compatibil 4G/VoLTE si dispune de: WiFi 802.11 ac (2.4GHz / 5GHz), Bluetooth 5 si GPS iar terminalul este dotat cu port USB Type-C si cu senzor de amprente.

Acest smartphone este echipat cu un acumulator de 3.500mAh iar terminalul ruleaza cea mai recenta versiune de android, in speta android 9.0 Pie.

Smartphone-ul Moto G7 Plus va fi lansat cel mai probabil pana la finalul acestui an iar momentan nu exista detalii cu privire la pretul de comercializare al acestuia dar vom reveni cu un update la momentul oportun.

(Via)

Nu uita să dai share. Mulțumim! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *