Blog ITHOT.RO

Moto G5 este echipat cu procesorul octa-core Snapdragon 430, display FullHD, 3 GB de RAM și Nougat

In cadrul aceluiasi eveniment a fost lansat si smartphone-ul Moto G5 iar acesta dispune de un hardware ceva mai modest fata de modelul Moto G5 Plus.

Moto G5 este echipat cu procesorul octa-core Qualcomm Snapdragon 430  tactat la 1.4 GHz, GPU Adreno 505, sunt disponibile variante dotate cu 2 GB de memorie RAM si respectiv 3 GB de memorie RAM iar spatiul de stocare intern este de 16 GB.

 Bineinteles ca in ambele variante spatiul de stocare intern poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD, cu maxim 128 de GB.

Camera foto principala dispune de 13 MP, este dotata cu PDAF si flash LED iar camera foto secundara dispune de 5 MP si este dotata cu senzor OmniVision OV5693.

Moto G5 este echipat cu un display IPS care masoara 5 inch in diagonala, ruleaza la rezolutia de 1920 x 1080 pixeli si este protejat cu sticla Corning Gorilla Glass 3.

Carcasa unibody este realizata in totalitate din materiale premium, in speta aluminiu iar finisajele sunt cu siguranta de buna calitate.

Moto G5 este un smartphone dual-sim (nano + nano), compatibil 4G/VoLTE si dispune de: WiFi 802.11 ac, Bluetooth 4.2, NFC si GPS iar terminalul este dotat cu senzor de amprente.

Acest smartphone are 9.5 mm grosime, este dotat cu un acumulator de 2.800 mAh care dispune de tehnologia fast charging iar terminalul ruleaza versiunea de android 7.0 Nougat.

Trebuie sa mentionam si faptul ca Moto G5 poseda certificarea IP67, asadar terminalul va rezista cu brio la contactul cu apa si praful.

Moto G5 va fi disponibil spre comercializare in curand iar preturile acestora vor porni de la 199 de Euro pentru varianta de baza si vor ajunge la 215 Euro pentru varianta de “top”.

Via: fonearena.com

Lasă un comentariu