Blog ITHOT.RO

Moto E5 Play Android Oreo Go a fost lansat iar terminalul are procesorul Snapdragon 425 + certificare p2i

Cei de la Motorola au lansat un nou smartphone entry-level iar terminalul poarta numele de E5 Play Android Oreo Go si dispune de un hardware extrem de modest.

Moto E5 Play Android Oreo Go este echipat cu procesorul Quad-Core Qualcomm Snapdragon 425 tactat la 1.4GHz, GPU Adreno 308, 1GB spatiu de stocare intern si 16GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD.

Camera foto principala dispune de 8MP, este dotata cu autofocus si flash LED iar camera foto secundara dispüne de 5MP si este dotata cu lentile wide.

Moto E5 Play Android Oreo Go are un display FWVGA informat 18:9 iar acesta masoara 5.34inci in diagonala si ruleaza la rezolutia de 960 x 480 de pixeli.

Carcasa acestui smartphone este realizata in totalitate din aluminiu iar terminalul poseda certificarea p2i.

Moto E5 Play Android Oreo Go este un smartphone dual-sim, compatibil 4G/VoLTE si dispune de: WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.2 si GPS iar terminalul este dotat cu senzor de amprente.

Noul smartphone din portofoliul celor de la Motorola are 9.19mm grosime, este echipat cu un acumulator de 2.100mAh iar terminalul ruleaza versiunea de android 8.1 Oreo stock.

Moto E5 Play Android Oreo Go va fi curand disponibil spre comercializare la nivel global iar terminalul va putea fi achizitionat la aproximativ 130 de dolari.

Nu uitati nici de faptul ca smartphone-ul Moto M poate fi achizitionat acum la un pret foarte bun iar detaliile complete sunt disponibile aici.

Lasă un comentariu