Micromax Canvas XP 4G are display HD

Cei de la Micromax au lansat un nou smartphone entry-level iar terminalul face parte din gama Canvas si se intituleaza XP 4G.

Micromax-Canvas-XP-4G-1

Micromax Canvas XP 4G este echipat cu un procesor quad-core tactat la 1 GHz, 3 GB de memorie RAM si 16 GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD, cu maxim 64 de GB.

Camera foto principala dispune de 8 MP, este dotata cu senzor OmniVision si flash LED iar camera foto secundara dispune de 2 MP.

Micromax Canvas XP 4G are la “bord” un display IPS care masoara 5 inch in diagonala si ruleaza la rezolutia de 1280 x 720 pixeli.

Carcasa acestui terminal este realizata in totalitate dintr-o combinatie de aluminiu si policarbonat iar finisajele par sa fie de buna calitate.

Micromax Canvas XP 4G este un smartphone dual-sim, compatibil 4G/LTE si dispune de: WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0, GPS.

Micromax-Canvas-XP-4G-2

Noul smartphone din portofoliul celor de la Micromax este dotat cu un acumulator de 2.000 mAh si ruleaza versiunea de android 5.1 Lollipop.

Micromax Canvas XP 4G este disponibil de astazi spre comercializare si poate di achizitionat prin intermediul celor de la snapdeal, la pretul de 112 dolari.

Via: fonearena.com

Lasă un comentariu