Meizu M5S – smartphone echipat cu procesor octa-core, display HD, 4 GB de RAM și Marshmallow

Un nou smartphone al companiei chineze Meizu si-a facut aparitia in primele imagini “live” iar terminalul se intituleaza M5S si adopta un design atractiv.

Stiam deja faptul ca Meizu M5S este echipat cu procesorul octa-core Metiatek MT6753 tactat la 1.3 GHz, GPU Mali-T720, sunt disponibile variante dotate cu 2 GB de memorie RAM/16 GB spatiu de stocare intern, 3 GB de RAM/32 de GB spatiu de stocare intern si variante dotate cu 4 GB de memorie RAM/64 de GB spatiu de stocare intern.

Camera foto principala dispune de 13 MP, este dotat cu PDAF si flash LED iar camera foto secundara dispune de 5 MP.

Meizu M5S are un display IPS care masoara 5.2 inch in diagonala si ruleaza la rezolutia de 1280 x 720 pixeli.

Carcasa unibody este realizata in totalitate din materiale premium, in speta aluminiu iar finisajele par sa fie de buna calitate.

Meizu M5S este un smartphone dual-sim, compatibil 4G/LTE si dispune de: Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.1 si GPS iar terminalul este dotat cu senzor de amprente.

Noul smartphone din portofoliul celor de la Meizu are 8.4 mm grosime, este echipat cu un acumulator de 2.930 mAh iar terminalul ruleaza versiunea de android 6.0 Marshmallow.

Meizu M5S este disponibil deja spre comercializare iar preturile pornesc de la 145 de dolari pentru varianta de baza si ajung la aproximativ 220 de dolari pentru varianta de top.

Via: xiaomitoday.com

Lasă un comentariu