Noul M2 Note este echipat cu un display  de 5.5″  Sharp IGZO care ruleaza la rezolutia de 1920 x 1080 pixeli, versiunea de android Lollipop 5.0.

Cameră foto principala dispune de 13 MP, este dotata cu autofocus si flash dual LED deschidere iar camera foto secundara dispune de 5 megapixeli si este echipata cu senzor OmniVision OV5670 aplicatie speciala pt impatimitii selfie-urilor.
Meizu-M2-Note-1

Meizu M2 Note are 7.52 mm grosime, cantareste 149 de grame iar sub capota ascunde un acumulator 3100 mAh care este capabil sa sustina o autonomie excelenta.

Acest smartphone este disponibil in mai multe culori dat fiind faptul ca se adreseaza in principal segmentului tanar care va fi atras cu siguranta de raportul excelent pret/hardware/calitate.

Asa cum v-am mentionat si anterior Meizu M2 Note este disponibil in oferta partenerilor nostrii de la gearbest.com si poate fi achizitionat la un pret excelent de doar 161 dolari.

Va invitam sa vizualizati si videoclipul de mai jos care contine unboxing-ul pentru acest smartphone de top care poate fi achizitionat la un pret excelent!