ITHOT: Știri din IT & C

Mega Image își bate joc de clienți cu: sucuri expirate, promoții expirate și cu multe alte informații înșelătoare

Comisarii de la ANPC au sesizat mai multe nereguli ca urmare a unui control pe care l-au efectuat in 4 magazine Mega Image care activeaza pe piata din Constanta.

In urma acestui control, inspectorii ANPC au constatat faptul ca magazinele Mega Image isi bat joc de clienti avand la vanzare sucuri si multe alte produse expirate, promotii false/expirate si informatii inselatoare/avand traduceri incomplete.

Horia Constantinescu este directorul Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorilor Constanta iar acesta a precizat faptul ca au demarat controlul ca urmare a unei sesizari care evidentia faptul ca sticlele cu suc de portocale au fost reetichetate, acestea fiind in mod real expirate.

„Abaterile constatate sunt în mare majoritate repetate, raportându-ne la actele încheiate în ultimele şase luni: promoţii expirate, traduceri incomplete, informaţii înşelătoare, lipsa informaţiilor, aşa cum sunt cerute de actele normative în vigoare, deficienţe majore la raionul de legume-fructe. În timpul controlului s-a încercat «remedierea» unor deficienţe, ajungându-se la lucruri comice, cum ar fi amplasarea etichetei «pictată manual» pe o ciocolată ambalată”, a declarat Horia Constantinescu.

Asadar cei de la Mega Image au incercat sa isi pacaleasca clientii prin intermediul acestui “truc” dar se pare ca de aceasta data au fost prinsi cu “mata-n sac”.

Mega Image ithot ro 112 - Mega Image își bate joc de clienți cu: sucuri expirate, promoții expirate și cu multe alte informații înșelătoare

Dupa cum ati putut vedea cei de la Mega Image nu sunt la prima abatere dar diferenta este ca in trecut magazinele acestora au scapat basma curata.

Echipele de control le-au oferit invitatii pentru ca reprezentanţii magazinelor sa se prezinte cu toate documentele la sediul Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor iar abia ulterior vor stabili si sanctiunile pe care le vor da.

Conducerea Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC) doreste sa propuna suspendarea activitatii in aceste magazine, pentru o perioada cuprinsa intre sase luni si un an.

Reziliere contract orange ithot ro 2019 3 - Mega Image își bate joc de clienți cu: sucuri expirate, promoții expirate și cu multe alte informații înșelătoare

Nu uitati nici de faptul ca inestimabilul operator Orange Romania SA a fost sanctionat de catre Consiliul Concurentei cu o amenda in valoarea de 14 milioane de Euro iar pentru detalii accesati acest link.

Orange ANAF ithot ro 2018 23 - Mega Image își bate joc de clienți cu: sucuri expirate, promoții expirate și cu multe alte informații înșelătoare

(Via)

Lasă un comentariu