LG Watch Urbane 2 – smartwatch elegant si compatibil 4G !

Cei de la LG au lansat pe langa cele 2 terminale G4 Pro + LG V10 si un nou smartwatch, care se intituleaza Watch Urbane 2 si se evidentiaza prin intermediul specificatiilor de top pe care le ascunde sub capota.

lg-watch-urbane-2nd-edition-640

LG Watch Urbane 2 este compatibil 4G iar sub capota ascunde procesorul Snapdragon 400, 768 MB RAM si dispune de 4 GB spatiu de stocare intern. 

Noul smartwatch al celor de la LG este echipat cu un display P-OLED de 1.38″ care ruleaza la rezolutia de 480×480 pixeli, cea mai recenta versiune de android Wear.

LG Watch Urbane 2 are 14.2 mm grosime iar sub capota ascunde un acumulator de 570 mAh care este capabil sa sustina o autonomie excelenta.

Trebuie sa mentionam si faptul ca Watch Urbane 2 poseda certificarea IP67, ceea ce inseamna ca rezista cu brio la apa, praf si mici socuri accidentale.

Apreciem faptul ca LG a decis sa pastreze acelasi design elegant precum cel al primei generatii de Watch Urbane si al carui review complet il puteti vizualiza aici .

Va invitam sa vizionati si videoclipul de prezentare al acestui nou smartwatch extrem de interesant care va fi disponibil spre comercializare din a doua parte a lunii octombrie.

https://youtu.be/FdRymDRtPJA

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata