ITHOT.RO | Reziliere contract Telekom

Gionee Marathon M5 Lite poate fi achizitionat acum la 195 de dolari!

Gionee Marathon M5 Lite a fost lansat la finalul anului trecut iar acest terminal detine un raport decent intre pret si specificatii.

Gionee-Marathon-M5-Lite-9

Va reamintim faptul ca Gionee Marathon M5 Lite ascunde sub capota procesorul quad-core MediaTek MT6735  tactat la 1.3 GHz, GPU Mali-T720MP2, 3 GB memorie RAM şi 32 GB memorie internă care poate fi extinsa prin intermediul slotului microSD cu maxim 128 GB.

Marathon M5 Lite este echipat cu un display IPS LCD de 5″ care ruleaza la rezolutia de 1280 x 720 pixeli si este capabil sa livreze 294 ppi.

Camera principala dispune de 8 MP, este dotata cu autofocus si flash LED iar camera foto secundara dispune de 5 MP si este dotata cu o functie de imfrumusetare a utilizatorului.

Noul smartphone al celor de la Gionee are 8.5 mm grosime, cantareste 183 de grame iar sub capota ascunde un acumulator extrem de generos, care are o capacitate de 4.000 mAh si poate fi utilizat ca power bank.

Gionee Marathon M5 Lite este un smartphone dual-sim, compatibil 4G care dispune de: Wi-Fi 802.11 b/g/n, Wi-Fi Direct, hotspot, bluetooth 4.o, GPS si A-GPS.

Gionee-Marathon-M5-Lite-1

Trebuie sa mentionam si faptul ca  Marathon M5 Lite ruleaza verisunea de android Lollipop 5.1 care a fost customizata cu Amigo UI 3.0.

Carcasa de tip unibody este realizata in totalitate dintr-o combinatie de metal si policarbonat iar finisajele sunt de cea mai buna calitate.

Gionee-Marathon-M5-lite-4

Gionee Marathon M5 Lite poate fi achizitionat acum prin intermediul site-ului oficial la pretul de aproximativ 195 dolari, pret la care se mai adauga taxele vamale + costurile de transport.

Lasă un comentariu