Lesia Note X nu merita deranjul

Lesia Note X este un nou smartphone care detine un raport excelent intre pret si specificatii iar terminalul se afla in promotie acum si poate fi achizitionat la doar 399 de lei.

Lesia Note X dispune de procesorul quad-core Mediatek MT6580A tactat la 1.3 GHz, GPU Mali-400 MP, 2GB de memorie RAM si 16 GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD, cu maxim 64 de GB.

Camera foto principala este duala si dispune de 13MP + 2MP, este dotata cu PDAF, efect Bokeh si flash LED iar camera foto secundara dispune de 8MP si este dotata cu flash LED.

Lesia Note X este echipat cu un display IPS care masoara 5.5 inch in diagonala, ruleaza la rezolutia de 1280 x 720 pixeli si este protejat cu sticla 2.5D.

Carcasa acestui terminal este realizata in totalitate dintr-o combinatie de aluminiu si policarbonat iar terminalul sta destul de bine si la capitolul finisaje.

Lesia Note X este un smartphone dual-sim(nano + nano), compatibil 3G si dispune de:  Wi-Fi b/g/n, bluetooth 4.0 si GPS iar terminalul este dotat cu senzor de amprente.

Acest smartphone are 8.8mm grosime, este echipat cu un acumulator de 3.650mAh iar terminalul ruleaza versiunea de android 7.0 Nougat.

Smartphone-ul Lesia Note X se afla in promotie acum si poate fi achizitionat prin intermediul iHunt.ro, la doar 399 de lei iar oferta completa este disponibila aici.

Nu uita să dai share. Mulțumim! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *