ITHOT.RO | Reziliere contract Telekom

Lenovo Z5 Pro este dotat cu procesor Snapdragon 845, cameră foto duală, 8GB RAM, display FullHD+ și Pie 9.0

Cei de la Lenovo pregatesc lansarea noului flagship iar terminalul se intituleaza Z5 Pro si poate fi admirat acum in toata splendoarea, intr-un videoclip de tip hands-on.

Lenovo Z5 Pro dispune de procesorul Octa-Core Qualcomm Snapdragon 845, GPU Adreno 630, vo fi disponibile variante dotate cu 6GB de memorie RAM/64 de GB spatiu de stocare intern si variante echipate cu 8GB de memorie RAM/128/256 de GB spatiu de stocare intern.

Camera foto principala este duala de tip “pop-up” si dispune de 20MP + 16MP, este dotata cu senzori Sony, PDAF si flash LED dual-tone iar camera foto secundara dispune de 16MP si este dotata cu lentile wide.

Lenovo Z5 Pro este echipat cu un display IPS Fullview cu ‘breton” iar acesta masoara 6.5inci in diagonala si ruleaza la rezolutia de 2280 x 1440 pixeli.

Carcasa acestui smartphone este realizata in totalitate dintr-o combinatie de aluminiu si sticla iar terminalul va rezista cu brio la contactul cu apa si praful.

Lenovo Z5 Pro este un smartphone dual-sim, compatibil 4G/VoLTE si dispune de: WiFi 802.11ac (2.4 GHz si 5 GHz), Bluetooth 5.0, GPS si NFC iar terminalul este dotat cu port USB Type-C si cu senzor de amprente care este inclus in display.

Noul flagship al celor de la Lenovo este echipat cu un acumulator de 4.000mAh care dispune de tehnologia fast charging iar terminalul va rula cea mai recenta versiune de android, in speta Pie 9.0.

Momentan nu exista detalii cu privire la data de lansare sau pretul de comercializare al acestui smartphone dar vom reveni cu un update la momentul oportun.

Via: androidpure.com

Lasă un comentariu