Lenovo Yoga 520 are procesor Intel Core i7

Specificatiile unui nou convertibil Lenovo si-au facut aparitia din “greseala” pe internet iar acesta poarta numele de Yoga 520 si dispune de un hardware potent.

Lenovo Yoga 520 este disponibil in mai multe configuratii si poate fi echipat cu noile procesoare Intel Kaby Lake i3, i5 si i7, GPU Intel HD/AMD Radeon HD si se pot adauga pana la 16 GB de memorie RAM DDR4 iar spatiul de stocare intern este format dintr-un SSD PCie de pana la 512 GB si un HDD cu interfata SATA, a carui capacitate este de 1 TB.

Noul convertibil din portofoliul celor de la Lenovo are 19.9 mm grosime, 1.75 Kg greutate si este echipat cu o camera web care este capabila sa filmeze la rezolutie 720p.

Lenovo Yoga 520 ruleaza versiunea de Windows 10/Windows 10 Pro si dispune de: WiFi 802.11 ac, Bluetooth 4.1, WLAN si cititor de carduri iar convertibilul este dotat cu un port USB Type-C si 2 porturi USB 3.0.

Convertibilul va fi disponibil atat in varianta echipata cu un display de 14 inch, cat si in varianta dotata cu display de 15.6 inch si Active Pen iar ambele variante ruleaza la rezolutia de 1920 x 1080 pixeli.

Sistemul de sonorizare este format din 2 difuzoare stereo iar acestea poarta celebra “semnatura” Harman Kardon, asadar ar trebui sa redea un sunet de calitate.

Acumulatorul este capabil sa sustina pana la 10 ore de autonomie iar convertibilul este capabil sa ruleze continut la rezolutie 4K.

Carcasa acestui convertibil este realizata in totalitate din materiale premium, in speta aluminiu iar finisajele sunt de cea mai buna calitate.

Lenovo Yoga 520 va fi lansat in cadrul evenimentului MWC 2017 iar momentan nu exista detalii cu privire la pretul de comercializare al acestuia dar bauim ca va fi unul destul de “piperat”.

Via: liliputing.com

Nu uita să dai share. Mulțumim! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *