Lansare live LG G4 – aici puteti urmari intregul eveniment!

LG isi va lansa noul amiral in mai putin de o ora iar acest eveniment poate fi urmarit live si pe blogul nostru incepand cu ora 18:00.

Datorita problemelor de streaming puteti vizualiza lansarea live accesand acest link : http://live.cnet.com/Event/LG_G4_live_blog

Probabil ca noul G4 va spulbera concurenta daca toate zvonurile legate de specificatiile si design-ul acestuia se vor confirma.

Pana acum stima ca  G4 va fi echipat cu un display IPS Quantum de 5.5 inch cu rezoluție 2560×1440 pixeli,are sub capota un procesor hexa-core Snapdragon 808 tactat la 1.8 GHz, GPU Adreno 418, 3 GB memorie RAM si o cameră principala de 16 Megapixeli cu F/1.8 capabila sa faca poze demne de un DSLR.

Lansare live LG G4 - aici puteti urmari intregul eveniment!, Lansare live LG G4 – aici puteti urmari intregul eveniment!, ITHOT.RO - Reziliere contracte de telefonie mobilă

Noul amiral LG va fi disponibil in 3 variante de stocare 32/64 si 128 GB memorie internă si dispune de slot pt card microSD de pana la 128GB, iar acumulatorul este detasabil si are o capacitate de 3000 mAh.

Pe parcursul acestui eveniment astept comentariile voastre in legatura cu noul amiral LG!

Lasa un comentariu prin intermediul formularului de mai jos!