Karbonn Aura Power 4G Plus este un smartphone cu procesor quad-core, display HD și baterie de 4.000 mAh

Cei de la Karbonn au lansat un nou smartphone de buget iar terminalul poarta numele de Aura Power 4G Plus si dispune de un hardware extrem de modest.

Karbonn Aura Power 4G Plus este echipat cu un procesor quad-core tactat la 1.3 GHz, 1 GB de memorie RAM si 16 GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD, cu maxim 64 de GB.

Camera foto principala dispune de 5 MP, este dotata cu autofocus si flash LED iar camera foto secundara dispune de 5 MP si este dotata cu flash LED.

Aura Power 4G Plus este echipat cu un display IPS care masoara 5 inch in diagonala si ruleaza la rezolutia de 1280 x 720 pixeli.

Carcasa acestui terminal este realizata in totalitate din policarbonat iar finisajele par sa fie de buna calitate.

Karbonn Aura Power 4G Plus este un smartphone dual-sim, compatibil 4G/LTE si dispune de: WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0 si GPS.

Noul smartphone de buget al celor de la Karbonn are 10 mm grosime, este dotat cu un acumulator de 4.000 mAh si ruleaza versiunea de android 7.0 Nougat.

Karbonn Aura Power 4G Plus este disponibil in 2 variante de culoare(gri carbon si auriu) iar pretul de comercializare al acestui terminal este de aproximativ 90 de dolari.

Bineinteles ca in acest buget exista deja pe piata variante mult mai potente iar una dintre acestea este UMIDIGI G, despre care puteti afla detaliile complete accesand acest link.

Lasă un comentariu