KAAN A1 este disponibil acum la doar 399 de lei

KAAN A1 este un nou smartphone care detine un raport excelent intre pret si specificatii iar terminalul se afla in promotie acum si poate fi achizitionat la doar 399 de lei.

Smartphone-ul KAAN A1 dispune de procesorul Quad-Core MediaTek MT6737 tactat la 1.3 GHz, GPU Mali-T720,  2GB de memorie RAM si 16 GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD.

Camera foto principala dispune de 13MP, este dotata cu PDAF si flash LED dual-tone iar camera foto secundara dispune de 5MP si are lentile wide.

https://youtu.be/YH-thmMKIhg

Smartphone-ul KAAN A1 este echipat cu un display IPS care masoara 5 inch in diagonala si ruleaza la rezolutia de 1280 x 720 de pixeli.

Carcasa acestui terminal este realizata in totalitate din aluminiu si finisajele iar terminalul nu sta rau nici pe partea de finisaje.

KAAN A1 este un smartphone dualSIM(micro + nano), compatibil 4G/LTE si dispune de: WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.2 si GPS iar terminalul este dotat cu senzor de amprente.

Noul smartphone din portofoliul celor de la KAAN are doar 7.6mm grosime, este dotat cu un acumulator de 2.300mAh iar terminalul ruleaza versiunea de android 7.0 Nougat.

KAAN A1 este disponibil deja spre in Romania si paoate fi achizitionat prin intermediul iHunt.ro la doar 399 de lei iar oferta completa este disponibila aici.

Nu uitati nici de faptul ca smartphone-ul Philips X598 poate fi achizitionat acum la un pret extrem de atractiv iar pentru detalii accesati acest link.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata