Jelly este cel mai mic smartphone

O companie din China doreste sa lanseze cel mai mic smartphone din lume iar in acest sens a dat startul unei campanii pe kickstarter si spera sa stranga suma necesara finantarii acestui proiect ambitios.

Noul smartphone poarta numele de Jelly iar acesta dispune de un procesor quad-core tactat la 1.1 GHz, vor fi disponibile variante echipate cu 1 GB de memorie RAM/8 GB spatiu de stocare intern si variante care dispun de 2 GB de memorie RAM/16 GB spatiu de stocare intern(aceasta varianta se va intitula Pro).

Camera foto principala dispune de 8 MP, este dotata cu autofocus si flash LED iar camera foto secundara dispune de doar 2 MP.

Jelly este echipat cu un display “gigant” care masoara 2.45 inch in diagonala si ruleaza la rezolutia “extrema” de 432 x 240 pixeli.

Carcasa acestui terminal este realizata in totalitate din policarbonat iar finisajele par sa fie de buna calitate.

Jelly este un smartphone dual-sim( 2 x nanoSIM), compatibil 4G/LTE si dispune de: WiFi 802.11 a/b/g/n(2.4 GHz si 5 GHz), dual-band, bluetooth 4.0 si GPS.

Acest smartphone este echipat cu un acumulator “generos” a carui capacitate este de doar 950 mAh iar terminalul ruleaza versiunea de android 7.0 Nougat.

Jelly a avut parte si de un unboxing iar acesta a fost facut de catre cei de la Unbox Therapy si pentru detalii va invitam sa vizualizati videoclipul de mai jos.

Acum ramane de vazut cat succes va avea pe piata un astfel de terminal care dispune de specificatii hardware modeste si singurul sau “atu” sunt dimensiunile extrem de reduse.

Via: gizchina.com

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata