iPhone X Plus va fi lansat în curând

iPhone X Plus poate fi admirat acum in primele imagini de calitate iar terminalul arata foarte bine pe aceasta culoare noua si cu siguranta va face furori printre fani.

Dupa cum puteti vedea, terminalul arata extrem de bine pe noua nuanta iar aceasta versiune va prinde cu siguranta foarte bine pe piata de profil.

Va reamintim faptul ca smartphone-ul Apple iPhone X dispune de procesorul hexa-core A11 Bionic + co-processor M11 iar spatiul de stocare intern poate fi de 64 GB, si respectiv 256 de GB.

Camera foto principala este duala si dispune de 12 MP, dispune de stabilizare optica si zoom digital de pana la 10x, este dotata cu Quad-LED True Tone flash si este capabila sa filmeze la rezolutie 4K cu 60 fps sau in slow motion la 1080p cu 240 fps.

Camera foto secundara dispune de 7 MP, este dotata cu Retina Flash si este capabila sa filmeze la rezolutie 1080p.

iPhone X Plus are un superb display OLED Super Retina HD care masoara cel mai probabil 6.1 inch in diagonala, ruleaza la rezolutia de 2436 x 1125 pixeli si dispune de tehnologia 3D Touch.

Carcasa acestui smartphone este realizata in totalitate dintr-o combinatie de materiale premium, in speta aluminiu si sticla iar terminalul poseda certificarea IP67, asadar rezista cu brio la contactul cu apa di praful.

iPhone X Plus este un smartphone compatibil 4G/VoLTE si dispune de: WiFi 802.11 ac cu MIMO, Bluetooth 5.0, NFC si GPS cu GLONASS iar terminalul este dotat cu o camera TrueDepth care dispune de tehnologia de recunoastere faciala.

Noul flagship al celor de la Apple are 7.7 mm grosime, este dotat cu un sistem de sonorizare stereo iar acumulatorul poate sustine pana la 21 de ore de autonomie si dispune de tehnologiile wireless charging & fast charging.

iPhone X Plus va fi lansat cel mai probabil in vara acestui an iar momentan nu exista detalii cu privire la pretul de comercializare al acestuia dar noi preconizam faptul ca va depasi pragul de 1.200 de dolari.

Va reamintim si faptul ca Apple pregateste si lansarea smartphone-ului iPhone SE 2 iar detaliile complete sunt disponibile aici.

Via: slashleaks.com

Nu uita să dai share. Mulțumim! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *